עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by asafgolan,

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by Y-L,

פתוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  5. Started by משה 54,

שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Pr0Xy,

אהלן! הפקס של העסק שבק חיים, ובהזמנות זו אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פקס חדשה. אודה למי שיוכל לעזור לי בחיפושים התקציב הוא כ-700 ש"ח. אפשר יותר ואפשר פחות, כמידת העלות/תועלת. כשאמרתי, צריך שהמדפסת תהיה משולבת פקס. צבעונית כמובן. דיו/לייזר - לא כזה משנה לי. יכולות של הדפסה דו"צ, הדפסה מהטלפון, ודיו/טיונר חלופי זול - תהיינה מבורכות. תודה רבה! אייל

9. שלום לכולם , אני צריך המצלמה למדפסת משולבת לבית , ללימודים .. חשבתי על זאת Brother MFC5440CN http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126763 או על HP 5610 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371536 HP נחשבים טובים במדפסות , אבל Brother ? למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת? או עם Brother בכלל? או שיש מדפסת אחרת מומלצת במחיר הזה?? תודה !!!

10. שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. היי חברים, אני זקוק למדפסת חדשה למשרד - מדפסת בלבד, ללא שום פונקציה אחרת. אני מנסה למצוא מדפסת עם היחס הכי משתלם בין עלות הטיונר להספקו. לא אכפת לי לשלם קצת יותר על המדפסת בקנייה הראשונית, בהנחה שההשקעה העתידית בטונרים תהיה הגיונית יותר. ניסיתי לחפש השוואות ולקרוא ביקורות, אך האמת היא שלא הצלחתי להסיק מסקנות כלשהן לגבי דגם ספציפי, ולכן אני פותח את הדיון הזה. להלן כל מה שהצלחתי להעלות על הדעת שיכול לצמצם את החיפוש: 1. צבע/שחור לבן: שחור לבן בלבד. 2. מספר דפים ממוצע ליום: 50 3. הדפסה דו-צדדית: לא יכול להזיק, אך לא על חשבון המחיר ומאפיינים אחרים. 4. לייזר/דיו: רק לייזר. 5. התוכן המודפס: בעיקר טקסט פשוט. 6. חיבור רשת/וויפי: חיבור רשת …

13. Started by valleyzz,

שלום לכולם מבקש המלצה למדפסת בעיקר להדפסת עבודות ודברים במסגרת הלימודים לתואר חשוב שתהיה משתלמת. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by idaneqw,

עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום הלכה המדפסת הישנה שלי HP 930c ואני צריך דיי דחוף מדפסת חדשה חשבתי על זו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1926 איך היא? איך הדיו שלה מבחינת מחירים ? אגב במדפסת הקודמת שלי היה קטע כזה שלא ניתן היה להדפיס דף עם דיו שחור בלבד אם לא הייתה מחסנית בצבעוני(ועד כמה שזכור לי זה לא היה תקלה אלא זה היה פשוט המדפסת ככה..) חשוב לי שזה לא יהיה פה..כי גם ככה רוב ההדפסות שלי זה בשחור-לבן אז אני בספק אם אני יקנה בכלל צבעוני תודה מראש, לירן

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

היי אני צריך מדפסת פשוטה שתתאים להדפסת טקסט, אין צורך בצבעוני (סטודנט) מה חשוב : חסכונית - יש עדיפות ללייזר ? אמינה קומפקטית מצאתי כמה דגמים בתקציב בזאפ הייתי שמח לשמוע חוו"ד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711387 תודה נתי

17. Started by amirn,

היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by infrequent,

שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by Selinko,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  20. המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות למדפסת עם היכולות הבאות: 1. צבעונית 2. סורק דו צדדי עם יכולת היפוך דף אוטומטי 3. אלחוטית מטרת המדפסת היא לשימוש בייתי (רוב העבודה היא סריקה והעברה למחשב), נדיר שאני מדפיס אבל אם כבר מדפיס שיהיה בצבע. איכות ההדפסה או זמן ההדפסה לא חשובים לי. מאוד מעדיף משהו קטן וקומפקטי כל עוד הוא עומד ביכולות שכתבתי למעלה. מחיר: לא משנה לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by amisha,

יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by gadhaw,

היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chaim gravitzer,

שלום, ברשותי מדפסת hp leserjet P1002 שחור לבן (ליזר) מצויינת, חסרונות שהיא רק ש/ל ושאיננה אלחוטית. מחפש מדפסת שתדפיס צבעוני, כמות השימוש תהיה בינונית, אישתי משתמשת בזה לעבודה (עבודות וכדו' לילדים). דרישות: מדפסת קטנת ממדים ככל האפשר חסכונית (אני מבין שטכנולוגיית ink tank עשויה לסייע) מאפשרת דיו חלופי בונוס: חיבור אלחוטי (אך לא קריטי) (כלל אין צורך במדפסת משולבת סורק פיצר נחמד, אך תו לו. פקס בוודאי שמיותר!) תודה

דיונים חדשים בפורומים