עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by אבשה,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות אחד מהעכברים האלה: http://tms.co.il/product/3078 http://tms.co.il/product/3200 ואם אני לא יקנה אחד מאלה רציתי לדעת האם המחיר של ה-Logitech G5 Laser Blue שווה את זה חוץ מזה שהוא ממש יפה במה הוא מיוחד במה הוא עוזר והאם הוא נוח אשמח אם מישהו יענה על שאלות אלה שלום ותודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by morx,

שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bypass,

שלום, מתחיל להישבר לי מהעכבר והמקלדת הרגילים של מייקרוסופט שיש לי כבר מזה כ5 שנים, רוצה להחליף... אני לא ממש גיימר, רק לעיתים רחוקות, אבל מעוניין בעכבר מדויק שיהיה גם נוח לעבודה יומיומית... חשבתי על ה MX518 שנראית לי מתאימה (באייבורי נמכרת ב 157 ?!). באשר למקלדת, נדלקתי דוקא על הלוג'יטק מדייה 600, שנראית לי אלגנטית ואיכותית. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1090&CatCode=415 למישהו יש נסיון איתה, ובכלל הצעות אחרות? האמת היא שאני כותב די הרבה... תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by -LosNir-,

היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  11. הרי רוב (אני לא באמת יודע את הסטטיסטיקה בנוגע לזה) הראוטרים משדרים בתדר של 2.4 ג'יגה הרץ. וגם הרבה מהמקלדות.. זה לא אמור לגרום לבעיה?

12. Started by adlanm,

קראתי קצת ובכל זאת אני לא מצליח להבין. מה צריך כדי ששלט של XBOX יעבוד במחשב? רק מקלט בלוטות' רגיל ושלט רגיל? והאם אפשר להפעיל כמה שלטים עם מקלט אחד?

13. Started by pringles,

האם זה משנה איזה מתאם אני אקמה יש ב20 שקל ויש ב100...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by coolio10,

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

17. Started by דין.,

שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  19. שלום, אני זוכר שבדר''כ מגיעים דגמים חדשים בתחילת שנה לועזית. האם אני צפוי להרוויח משהו אם אני אחכה? בעקרון אני מחפש דגם מתקדם יחסית, דוגמת הJ6413. תודה.

20. היום יש לי את ה-Extreme 3D Pro של Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/joysticks/devices/291&cl=roeu,en דיי מיציתי אותו אני מחפש מערכת של סימולטור שתכלול (ג'ויסטיק, מצערת ואם אפשר איזה לוח בקרה של כמה כפתורים) אין לי תקציב מיוחד, אני רק מעוניין לראות מהם האפשרויות שיש לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gggil,

אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  22. היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Oranili,

..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by IG,

שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים