ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לשבתי לקנות את הדגם Logitech Cordless TrackMan Optical http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_120&products_id=294 אבל אני לא רוצה לוותר על העכבר הרגיל. יש דרך ששניהם יפעלו ביחד או לחלופין שאוכל להחליף ביניהם תוך כדי עבודה(ולא ע"י ניתוק פיזי של האחד וחיבור השני)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המארז הזה תגידו כדי לקנות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מדפסת איכותית ואמינה עבור משרד קטן, מדפיסים עד כ30 דפים ביום (בעיקר שחור לבן וקצת צבע). לא ברור לי אם בנפח הזה עדיף דיו או לייזר אז לא הגדרתי תקציב... עד היום השתמשנו במדפסות דיו ביתיות אבל הן לא החזיקו מעמד הרבה זמן אז מוכנים להשקיע קצת יותר בשביל מדפסת אמינה. עדיפות למדפסת עם חיבוריות WIFI בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בואו פשוט נלך על סקר שכל אחד יגיד מה יש לו \ מה הוא מעדיף. בהערכה גסה אני 60% כותב ו40% משחק החומים מאוד קורצים לי בגלל הקליק והפידבק שאני מניח שיעניק לי תחושה יוצאת דופן בהשוואה למקלדת רגילה אך יחד עם זאת, אני רואה הרבה תגובות של 'בלתי אפשרי' ללחוץ כל היום על W כשהולכים קדימה עם החומים. מישהו יודע איפה האיזון @!?# מה עושים ? ? אדום או חום???
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת בתקציב עד 800 ש"ח עם ראשי דיו לא יקרים ועם איכות הדפסה הכי טובה שניתן להשיג במסגרת תקציב זה (המדפסת תשמש להדפסת שרטוטים צבעוניים עג"ב נייר 160 גרם). לאחר בחינת ההודעות בפורום ראיתי שכמה אנשים המליצו על HP Officejet 6500A Plus (בערך 650-700 ש"ח) האם ראשי הדיו שלה זולים יחסית ואיכות ההדפסה טובה? הדגם HP Officejet 6500A-e אמור להיות פחות טוב מה-6500A PLUS נכון? בערך (500 ש"ח) והאם יש הצדקה מבחינת איכות התמונה להגדיל את התקציב ולקנות את המדפסת הזו HP Photosmart Premium-e (בערך 800 ש"ח) http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000cPBtsccHNke374e6Sd0dVoU:12bbi68k5?id=4355368&pr=QJ5&N=2 ד"א האם יש ראשי דיו חלופיים למדפסות …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ניסיתי לקבל תשובה מבנדא אבל הם לא חוזרים אליי יש לי עכבר כבר logitech mx revolution נישבר לי הusb ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית שיש את ה usb Plug it. Forget it שמפעיל עד 6 מוצרים השאלה שלי האם זה יתאים לעכבר שלי ואם יש המלצות למקלדת או סט לא יקר שיש בה את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת. ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם. במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply האם כדאי לי לקחת את הספק הזה? בתודה מראש, נעם. נ.ב. אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם-אני לא מצליח להפעיל את הסורק:aoc f-610 מערכת הפעלה xp pro-מחשב חדש חיברתי חשמל +כבל-הסורק נדלק אך המחשב אינו מזהה את החומרה. סוג החיבור למחשב הוא הגדול-כמו המדפסות של פעם(lpt,com?) מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פרטים עליי להוסיף? המון תודות כמובן שהתקנתי דרייבר-אך הבעיה היא שאין קשר בין הסורק למחשב
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור המדפסת המשולבת שהכי קנה לעסק מתה בHP אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל :screwy: ובמחיר הזה עדיף כבר לקנות מדפסת אחרת אז הוא מחפש מדפסת משולבת בה: פקס(אמיתי לא דרך האינטרנט) \מכונת צילום\סורק רצוי זולה ואמינה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbeam ה-transformer ולהוסיף לו בקר תאורה, ככל הנראה את ה-chameleon שהוא גם של sunbeam, כך שבעזרתו אני יכול כל פעם לבחור למארז תאורה בצבע שונה ואני אוכל להתאים את הצבעים למארז. אז באיזה צבע כדאי לקנות את המארז? בכחול או בשחור? בשביל תמונות של המארז כנסו ל: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm בשביל תמונות של הבקר תאורה שסביר להניח שאקנה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chameleon/Chameleon%20Model%2001A/Chameleon%20Info%20Model%2001A2.htm אני יודע שהשאלה טפשית ומה שלא אבחר לא ישנה, אבל זה לא יזיק לשאול או לענות תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
סתכלו רגע בלינק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93703 כתוב שם 3ghz compatible , אני קונה מעבד של איי אמ די 64 ביט, זה משנה משהו?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך מבריגים אותו?? יש שם ברגים צהובים... שלתוכם אפשר להבריג עוד בורג.. איך עושים את זה?? צריך קודם להבריג את הצהובים? ואז לשים את הלוח אם ואז.. ואז להבריג ברגים חדשים תוך הצהובים?... או שלשים קודם את הלוח אם.. ועליו את הברגים הצהובים.. ועל הצהובים את הברגים הלבנים (האחרים) מקווה שהבנתם אותי... עזרה דחףףףףף ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לדוגמא נקח את BF2 שבשביל לטוס חייבים להשתמש בלפחות 4\5 מקשים בו זמנית.. לדוגמא לחיצה על A ו W כשאני מוסיף ללחוץ על החיצים ימינה ושמאלה פשוט זה לא מגיב.. אני צריך לשחרר את W ו A ואז לבצע פניה.. זה בלתי אפשרי.. מה אפשר לעשות? כי במקלדת הקודמת שלי הכל היה טוב ויפה.. אגב זאת מקלדת חדשה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד כמה ימים קונה הגה ואני רוצה לדעת אם יש למישהו מידע על ה Logitech MOMO Force זה ההגה עם הידית הילוכים השחור הזה (את האדום אני לא יודע אם יש אפילו בארץ) וכמו כן להמליץ לי על מקומות זולים לקניה?... סליחההההה הייתי בטוח שאני בפורום חומרה.... אם אפשר להעביר...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-