ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... ואני מבקש בלי ספאמים, אם אתם מכירים כאלה שקנו אז תשאלו גם אותם! תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467 הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש .. האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מעונין בסורק ע"מ לסרוק תמונות מאלבומי תמונות וכתבות מעיתונים , צריך שיהיה גם מדפסת ופקס ומבקש להתיעץ מה לקנות חשוב שהסורק יסרוק מהר ובעל מגש עליו (כזה שהדף מונח עליו ואין צורך להעביר כמו בפקס ישן) פקס פעם בהרבה זמן , כנ"ל גם הדפסות - חשוב שיהיה אמין וזריז ושקט בעיתון השבת ראיתי מספר פרסומים: 1 איבורי (מכיר את ההשמצות אבל לי יש דוקא ניסיון מצוין איתם) : מדפסת אפסון משולבת דגם CX3400 , 4 ראשי דיו נפרדים , שנה אחריות בבית הלקוח סורק\פקס\מדפסת ללא ציון נתונים , כולל ראש דיו נוסף סכ"ה 200 ש"ח ע"פ התצלום למדפסת יס מגש עליון (שעליו כנראה סורקים) ומגש אחורי (כנראה לצרכי הדפסה) שנה אחריות היא מעט מדי עבורי אך מביא זאת כדוגמא למשולבת זולה שיתכן ודי לי בכזו 2.HP משולבת J5783 (אופיס…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי הרבה פרסומים של סטים כאלו. אני סה"כ משתמש סטנדרטי שמקליד. לא צריך זמן תגובה מהיר במיוחד של יחידות משחק. נאמר אני יכול לקנות את הסט של סליבר ליין (החדש עם משדר ה usb) עבור 90 שקלים. יש איזו סיבה שבגללה לא כדאי לי לקנות אותם? סט נוסף שעומד בטווח המחירים הוא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 המטרה היא סט שהעלות טעולת שלו הכי גבוהה עד 150 , גג 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר שתשמש לבית ובעתיד הקרוב לסטודנט. ראיתי היום פרסום בעיתון על brother HL-2030 ב250 ש"ח או סאמסונג ML-1610 ב200 ש"ח. כדאי ללכת על אחת מהן? יש חלופה טובה יותר? מה לגבי התייבשות, יש כזו תופעה בלייזר כי תדירות ההדפסה בשנה הקרובה תהיה מאד נמוכה ורק בעתיד תעלה (שאהיה סטודנט). תודה על העזרה רום
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-