עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by THELAD,

פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים, ואני לא מוצא את הדיסק שמכיל את הדרייבר של המצלמה הזאת והיא מסרבת לעבוד בלי דרייבר. חיפשתי בגוגל, אבל אין אתר מסודר שמכיל את הדרייברים האלו, ולא ראיתי של-silver line יש איזשהו אתר שמכיל דרייברים של המוצרים שלה. למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא את הדרייברים למצלמה הזאת כדי שאני לא אצטרך לזרוק אותה?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אז...בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376097.0;topicseen מה אני אמור לעשות כדי להדפיס על דיסקים פרינטאייבלים בעזרת מדפסת HP psc 1315 שברשותי?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RYaniv,

בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by sun_light,

היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... ואני מבקש בלי ספאמים, אם אתם מכירים כאלה שקנו אז תשאלו גם אותם! תודה על העזרה זה ממש חשוב!

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  8. דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  9. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by redead,

אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by DakloN,

תודה לכל העוזר...

16. Started by Lahad,

http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467 הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש .. האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Animor,

שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  20. Started by deanh94,

יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by dsane,

ראיתי הרבה פרסומים של סטים כאלו. אני סה"כ משתמש סטנדרטי שמקליד. לא צריך זמן תגובה מהיר במיוחד של יחידות משחק. נאמר אני יכול לקנות את הסט של סליבר ליין (החדש עם משדר ה usb) עבור 90 שקלים. יש איזו סיבה שבגללה לא כדאי לי לקנות אותם? סט נוסף שעומד בטווח המחירים הוא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 המטרה היא סט שהעלות טעולת שלו הכי גבוהה עד 150 , גג 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  24. בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.