ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש מגרסה ביתית ( אם יש דבר כזה ) , לא משהו מסורבל ומסובך , משהו פשוט וקל במחיר עד 250 ש"ח אני חושב שזה די מספיק, אם יש דבר כזה לא מצאתי מישהו שמבין בנושא או יכול להמליץ על דגם ספציפי או דיונים באתר לגבי מגרסות , אז אמרתי אולי נפתח דיון כזה אם מישהו יש ידע לתת לי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים, זה יהיה השימוש היחידי שלה עבט=ורי, עלות לא גבוהה יחסית וגם שלא תהיה גדולה מדי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למדפסת שתכיל את הפרטים הבאים: לייזר, שחור לבן, הדפסה דו צדדית, כוללת פקס וסורק ו-WIFI. לא HP. אמינות חשובה מאוד, עד 800 ש"ח חיים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר אמינה, שחור לבן, מסוג ALL IN ONE . חשוב שתיהיה בה הדפסה דו צדדית. WIFI לא רלוונטי. תקציב: עד 800 ש"ח. תודה, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מדפסת אלחוטית לבית, שכוללת פקס ואת שאר הפיצ'רים הללו, כולל סורק. שתהיה צבעונית. אגב, על מנת לקבל פקס אני חייב למקם את המדפסת קרוב לקו הביתי? תקציב עד איזור ה-500 ש"ח. יצא לי לראות את הדגם החדש של HP, שהוא ה-8023. מה דעתכם עליהם? חלק המליצו וחלק לא.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת סורק (שהסורק יכלול משטח הסורק + מזין מסמכים אוטומטי) עם חיבור לרשת ביתית חשוב לי מאוד שהדיו שלה לא יהיה יקר ושתמיד תיהיה אפשרות למצוא לה דיו בשוק כלומר שלא יהיה מצב שאחרי שנתיים פתאום אין לי מאיפה לקנות דיו כי כבר לא מייצרים ואין לי ברירה אלה לקנות חדשה אני לא מדפיס הרבה דף פה דף שם וגם לא כל יום, אולי אדפיס יותר ברגע שתיהיה לי אפשרות מה אתם אומרים על המדפסת הזו? https://ksp.co.il/?uin=37203&select=.1053..222.&txt_search= ומה לגבי דיו תואם\ממוחזר?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת למטרה של עבודות בעיקר, התקציב הוא 600 ש"ח עם חריגה אם צריך. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות Canon s750 Epson C80 HP Deskjet 940c השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית.... מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם המדפסת הזאת בסדר ? אם לא תביאו לי בבקשה משהו אחר במסגרת התקציב. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7947 אין צרכים מיוחדים .. צריך מדפסת נורמלית וזהו .. תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת בשביל גיסתי לצרכי הדפסת מסמכים בעיקר, חשובים לי פשטות ההפעלה (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) ואמינות. אפשר גם לקחת בחשבון מדפסת משולבת. יש לי כיום Canon pixma ip1500 ואני מרוצה אבל אני לא מוצא אותה, כנראה כבר מספר שנים לא מוכרים אותן. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מדפסת איכותית ואמינה עבור משרד קטן, מדפיסים עד כ30 דפים ביום (בעיקר שחור לבן וקצת צבע). לא ברור לי אם בנפח הזה עדיף דיו או לייזר אז לא הגדרתי תקציב... עד היום השתמשנו במדפסות דיו ביתיות אבל הן לא החזיקו מעמד הרבה זמן אז מוכנים להשקיע קצת יותר בשביל מדפסת אמינה. עדיפות למדפסת עם חיבוריות WIFI בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת עד 1800 שקל. חשבתי אולי על ה6213 של HP אבל אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-