ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם לאחורונה שאלתי על העכבר הזה http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg רציתי לדעת אם הוא אמיתי (ראיתי את הסמל של הרפובליקה וממש היתלהבתי ממנו) יש לי אותו על הלוח גם (ASUS MAXIMUS II FORMULA) http://images.bit-tech.net/content_images/2008/05/first-look-asus-p5q3-maximus-ii-formula/max1-8.jpg חוץ מזה שאני חולה אסוס מושבע הבנתי שאין את העכבר הזה בארץ אבל מקבלים אותו עם מחשבים נידיים לגיימרים של אסוס עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים את העכבר הזה בנפרד ואם כן אז איפה ? אם מישהו יכול למצוא לי אותו באייביי למכירה או באתר אחר לא אכפת לי ולא משנה לי כמה הוא יעלה אני מוכן גם לשלם 150$ אם זה המחיר ..... אני ממש ממש ממש רוצה אותו אשמח לכול מידע עזרה בלהשיג א…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בעתיד עכבר למשחקים ויש לי כמה שאלות אליכם: חוטי או אלחוטי? האם לעכבר חוטי יש זמן תגובה מהיר יותר מאשר לעכבר אלחוטי? לייזר או אופטי? מהם ההבדלים ובמה הם מתבטאים? תודה מראש חבר'ה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. ברשותי ה- IntelliMouse Explorer שנרכש לפני 7 שנים במחיר של 320 ש"ח [תהרגו אותי איך אני זוכר את זה] ועשה עבודה פנטסטית עד היום. מאחר שהזמנתי מחשב חדש, חשבתי להתחדש בעכבר ואולי גם במקלדת. מעיון קצר בפורום ראיתי כמה כוכבים בולטים, כמו ה- G5, ה- DA וה- Microsoft Habu. אני לא מתכוון לשחק בו, אבל אני *כן* צריך משהו נוח ומדויק באיכות בניה גבוהה ומשקל סביר -- והכי חשוב, שיתאים לכף יד גדולה. גם אם זה עכבר "גיימינג" אבל יעשה עבודה מצוינת בשימוש שוטף; אזי שאין לי בעיה לקנות אחד כזה. כמה הערות סיום: 1) אני ימני, ומעדיף עכבר שמותאם אך ורק לימניים עם הקימור הנחמד בצד שמאל. 2) אני ממש לא אוהב את העכברים ש"באים עם המחשב" -- הם קטנים, לא נוחים ונוטים להתקלקל מהר, אז בבקשה בלי תגובות…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מאוד סגור על הwave לשימושים כללים ולמשחקים עד ששמעתי את השמועה המפורסמת על המעגלים המשותפים.. מישהו למשל אמר שכאשר לוחצים למשל shift ו Z ולמעלה והצידה ביחד זה לא פועל.. מבחינתי, שילוב כזה הוא קריטי מאוד למשחקים שאני משחק( כמו nba 2k9 לדוגמא).. מישהו יודע מה נסגר עם העניין הזה או יכול להגיד שאין בעייה? יש לציין שיש לי בבית אחר Logitech Media Elite ונדמה לי שלא עשתה שום בעיות במשחק 2k9 למרות שבת'רד על מעגלים משותפים קיבלה ציון גרוע מאוד, הרבה יותר גרוע מהwave. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין גם במפצל וגם במאריך. המאריך הכי גדול שמצאתי הוא 17 סנטימטר. ולמיטב הבנתי ניתןן לפצל PCI מאחד ל 2 לכול היותר. האם צפוי בעיות בפיצול ה PCI? האם ניתן לרכוש מאריך יותר ארוך מ 17 סנטימטר? איזה חנות מתמחה בפתרונות מתקדמים מהסוג הזה, ועוד, באזור המרכז? בברכה טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
העם ניתן לחבר נגיד לדוגמא ,עכבר ואוזניות למחשב דרך אותה יציאת ה BT?, או שאני יכול לחבר רק דבר אחד כל פעם?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מקלדת Logitech Logitech Wave USB Multimedia Keyboard Black (English Only עכבר Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Altec Lansing VS2421, 2.1 למשחקים .. הוא יקנה גם אוזניות .
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-