ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי צורב DVD [דגם NEC 3550A (שבקרוב אולי יהפוך ל- 4551 )], חשבתי להעביר את כל קלטות הוידאו האנלוגיות לפורמט דיגטלי. ולכן אני מחפש עכשיו המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר (לא זול ולא יקר) המסוגל לעשות זאת, בנוסף הייתי מעדיף שיהיה בו גם כרטיס טלוויזיה (ראיתי שהרבה כרטיסים היום משלבים את שתי האפשרויות האלו). תודה. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס לכידת וידאו פנימי capture card ע"מ להפוך אות וידאו אנלוגי לדיגיטלי. יש לי Windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על לוח גרפי (ווקום) ללימודי אדריכלות. לא גדול במיוחד עד 1000 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אח שלי מעצב בפוטושופ ובפלאש, והוא ביקש שאני אחפש לו לוח כתיבה אלקטרוני. התקציב הוא 300-400 ש"ח. (אפשר לחרוג, אבל לא להגזים). צריך משהו כמה שיותר מקצועי בגדר התקציב, לא ל"ילדים קטנים". זה לשירטוטים, ציורים מקצועיים, לא שטויות של ילדים קטנים. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה המלצות על מדפסות לייזר, די זולות אבל על מנת לצמצם מקום בקלסרים, ולצמצם כריתת יערות רציתי לדעת מה הסיכוי שהמדפסות האלה יודעות להדפיס על שני הצדדים או שזה פונקציה שמייקרת את המדפסת מאוד? אם אתם יכולים להמליץ על דגמים ספציפיים, מהזולים יותר, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי כיום מארז של אנטק- Antec P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
-
היי! יש לי זיכוי בחנות זאת על סך 834 ש"ח. אני חייב לממש אותו ואני צריך מארז טוב +ספק לא ג'נרי 400W אני אשמח לקבל המלצה על איזה מבין המארזים אתם ממליצים עד סך של 400 ש"ח ותאמרו לי בבקשה האם מארזים אלה טובים ז"א חברה טובה ואיכותית. שימו לב יש 2 חברות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=4 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=5
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-