ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP photosmart C6183 All-in-one ויש לי בעיה מעצבנת במיוחד. המדפסת מתהדרת בכך שיש לה שישה ראשי דיו הניתנים החלפה בניפרד. המדפסת מצוינת בכל האפשרויות שהיא מציגה, חיבור מצלמה, פקס, צילום, מהירות הדפסה, בכל אלה היא מצוינת ויותר, אך יש לי בעיה אחת: כאשר אחת ממחסניות הדיו הצבעוניות מתחילה להתרוקן המדפסת מתריעה על כך. הבעיה מתחילה כאשר אתה רוצה להדפיס, לדוגמא המחסנית הכחולה כמעט וריקה אך כל מה שאתה רוצה הוא להדפיס טקסט שחור על גבי לבן עם כותרת אדומה. לא! המדפסת אינה מאפשרת לך לבצע את ההדפסה מכיון שאחת ממחסניות הדיו ריקה. טוב, אתה מוותר ואומר לעצמך "נו טוב, נדפיס בשחור לבן". לא! המדפסת לא מאפשרת ם את זה, כאשר אתה לוחץ בחלון שנפתח לך במחשב (מכיוון שהמחסנית ריקה) …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום :saint: רכשנו במשפחה מצלמה וידאו סוני דיגיטלית . עכשיו אני רוצה להוריד מהמצלמה למחשב ולעשות עריכה וכו' . מה אני צריך לרכוש כדאי לבצע זאת אבקש גם המלצות מהחברים המבינים בברכה :smiley5:
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בעל המפרט הבא: M.B - nforce 4 Ultra CPU - amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 RAM - 2X512 ddr 400 mhz 2.5 CL dual channel Graphics Card - 6600gt or 6600 Hard Disk - 160 gb 7200 rpm SATA II floppy 1.44 dvd rom dvd-+rw 16x dual layer optical mouse multimedia keyboard כרגע רשימת הרכיבים הסופית לא סגורה ולכן לא ציינתי דגם ספציפי. כמובן שצריך לחשוב גם על מאוור מארז נוסף ומאוורר למעבד. שאלתי היא האם המארז המומלץ כאן בד"כ Compucase 6A19 המכיל ספק 300W של HEC אמור להספיק למחשב כזה ואם צריך אחר אז איזה? והיכן? שאלה נוספת היא האם יש משמעות של התאמת מארז ללוח אם. כלומר אם אקנה מארז+ספק, האם אני צריך לבקש.לבדוק התאמה ללוח Nforce 4 ספציפי או שזה ג'…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ה-Performance MX שלי מתחיל לגמגם ואני רוצה להחליף אותו. ממה שראיתי המחליף שלו זה ה-MX Master שיש בו כמה שדרוגים מצד אחד, אבל חיסרון משמעותי בשבילי מצד שני - לפי מה שאני מבין הם ביטלו בו את האפשרות להסיט את הגלגלת ימינה/שמאלה. זה היה ה-back/forward שלי וזה קריטי עבורי (הכפתורים הייעודיים ל-back/forward שימשו אצלי לשינוי ווליום). בהנחה שהם באמת ביטלו את התכונה הזאת בדגם הזה (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון), איזה עכבר באותו סגנון (נוח וארגונומי עם אותו סידור כפתורים פחות או יותר) אני יכול לקחת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מאוד סגור על הwave לשימושים כללים ולמשחקים עד ששמעתי את השמועה המפורסמת על המעגלים המשותפים.. מישהו למשל אמר שכאשר לוחצים למשל shift ו Z ולמעלה והצידה ביחד זה לא פועל.. מבחינתי, שילוב כזה הוא קריטי מאוד למשחקים שאני משחק( כמו nba 2k9 לדוגמא).. מישהו יודע מה נסגר עם העניין הזה או יכול להגיד שאין בעייה? יש לציין שיש לי בבית אחר Logitech Media Elite ונדמה לי שלא עשתה שום בעיות במשחק 2k9 למרות שבת'רד על מעגלים משותפים קיבלה ציון גרוע מאוד, הרבה יותר גרוע מהwave. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הסופרנו של טרמלנטייק? אני מדבר על זה http://www.thermaltake.com/images/cases/products/soprano/vb1000sws/swsenlargedView.jpg אני מזמין מחשב מ-ksp וחשבתי לקחת אותו כי אין להם מארזים נורמלים אחרים... מגיע עם 2 מאווררי 120 ועוד אחד של 90 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שימוש חוזר בעכבר עקיבה M570 "הדפוק" של לוג'יטק, נמאס לי... ההתנהגות שלו ממש מוזרה, לפרקים עובד תקין לפרקים בקושי זז, מתי "שבא לו". מישהו יכול להמליץ על עכבר עקיבה אלחוטי אמין ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-