ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום, מדפסת Canon mx490 שברשותי לא עושה את הדבר הייחיד שהיא אמורה לעשות וזה להדפיס. במקום להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה בזו הלשון: Another computer is using the printer. The following status is the usage status of that computer. מישהו יודע כיצד מתמודדים עם הצרה הצרורה הזו מבלי לזרוק את המדפסת הנוראית הזו לזבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני צריך עכבר לשולחן העבודה, יש לי מסך עם רזולוצייה גבוה. רוצה שיהיה נוח ואלחוטי והעיקר טוב. עד לפני שנה פורסם עכבר נורא איכותי של LOGITECH, הייתי מעוניין לקנות אותו. *שלי התקלקל (LOGITECH G400) שימש מעט למשחקים מעדיף לייזר. מעניין להזמין מ AMAZON. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
Hi guys, I'm looking for a new game mouse because my deathadder is dead now, I can spend $ 60 at most and so far I have this list, https://www.techlectual.com/best-gaming-mouse-under-50/ https://www.reviewsed.com/best-gaming-mouse-under-50/ My main options are G403 and G502 because they have a PMW3366 sensor from Pixart, but I do not know if the other mice have the one that is supposed to be the best. The idea is to find good value. The Steelseries MMO mouse also looks solid. I usually play RTS, RPGs and CSGO. What would you recommend to me? Looking forward to hearing from you
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הי לכולם יש לי בעיה קטנה. מאד הייתי רוצה להחזיק מדפסת בבית, הבעיה היא שבגלל שאני מדפיס ממש מעט, ופעם ב, אז כל פעם כשאני קונה מדפסת, המדפסת או הדיו נהרסים ומפסיקים לעבוד, עקב חוסר השימוש הזה. זה קרה לי כבר 3 פעמים, עד שהתייאשתי והפסקתי לקנות מדפסת/דיו חדש. אני תוהה לעצמי אולי דפוס השימוש המועט הזה לא מתאים למדפסות הזרקת דיו, אבל אולי אם אעבור למדפסת לייזר, זה כן ישרוד משתמש כזה שבקושי משתמש? מדפסות לייזר נהיו זולות, ואפשר להשיג היום אחת זולה במחיר של החל מ-300שח. לדוגמא: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db6754951=6755030&orderby=price …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה balck של razer ולאחרונה המקשים לא מגיבים כמו שצריך... חושב להחליף, מחפש משהו מומלץ, לא יודע אם ללכת על razer שוב... לחוכמתכם אודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,ברשותי מזה זמן רב סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק מדגם cordless deskopt ex 110 פירמטתי את המחשב ומאז משום מה אני לא מצליח להפעיל את המקלדת,יש לציין שהעכבר עובד מצוין,הורדתי דרייבר מהאתר שלהם שם גם התוכנה אומרת שמצב הסוללות הוא טוב כך שזו לא הבעיה ,מה יכולה להיות עוד סיבה לזה שזה לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכשיר ה-UPS שלי מתחבר למחשב בחיבור סיריאלי. במחשב החדש שלי עם לוח אם Gigabyte - H55M-S2 אין יציאה סיריאלית. קניתי פלג מתאים שבצד אחד יש חיבור סיריאלי ובצד שני חיבור USB, חיברתי את ה-UPS למחשב באמצעותו לחיבור USB, אך לא הצלחתי להביא לכך שהמחשב יזהה את ה-UPS. תוכנת הדרייבר של ה-UPS לא מדבר בכלל על אפשרות ומצב כזה. מה עושים? אין לי חשק לזרוק את ה-UPS ולנסות לחפש UPS חדש עם חיבור USB.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו רוצים להחליף את המדפסת לייזר כי שמעתי משהו רע עליהן. רציתי לדעת איזו מדפסת הזרקת דיו משולבת בפקס וכו' כדאי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-