ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מדפסף משולבת בתקציב של 450-500 שקל... יש לי העדפה למדפסות hp לא יודע למה אבל אני מעדיף אותם... חשוב מאוד שיהיה במדפסת פקס עצמאי תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה ראיתי אותו באתר VGAMES מ1 נותני החסות שם באליפות שתתחיל מחר . מה דעתכם עליו ? האם יש יותר טובים ממנו ? המחשב משומש בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים .
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים רלוונטיים כמו: microsoft 6000 laser - 200 nis microsoft 4000 optical desktop -179 nis logitech ex110 -175 nis logitech cordless1500 recharge - 225 nis אם יש עוד דגמים רלוונטים אשמח לשמוע אפשר לעשות שילוב של עכבר אלחוטי + מקלדת חוטית במקרה הצורך תודה מראש אביעד
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מצלמת רשת חדשה למחשב אני הולך על הכי טוב למיטב ידעתי אז מצאתי את 2 אלו Logitech® QuickCam® Pro 9000 או Logitech® QuickCam Ultra Vision אני מתלבט ולא יודע בעקרון מה יותר טוב...לשניהם מאפיינים דומים, אם מישהו מכיר מידע נוסף, התנסות אישית/כללית...מאוד יעזור לי הבדל המחירים שמצאתי ביניהם הוא 60 70 ש"ח ככה שזה לא קריטי מבחינת מחיר אלא ביצועים..ובקיצור מה המצלמה הכי טובה מבין שתיהן תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם עכבר שתהיה אלחוטית כאשר המחשב נמצא בחדר צמוד לסלון כאשר המחשב מחובר למסך ולמערכת בחור שעשיתי בקיר . ברצוני להפעיל עם המקלדת את כל פעולות המחשב והמדיה סנטר כולל משחקי מחשב מה אתם ממליצים ומה דעתכם על BTC 9029
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-