עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by supercars,

קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by psychuil,

לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  7. Started by johnwoo,

הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335

8. קניתי לא מזמן את הג'ויסטיק chillsteam של logitech ומשומה הכפתורים לא בסדר הנכון זאת אומרת בשלט פיזית זה נכון אבל נגיד אני משחק פרו 2009 אז הכפתורים בכלל הפוכים נגיד כפתור 1 זה בכלל כפתור 2 וכפתור 2 זה בכלל כפתור 4 רציתי לדעת אולי יש מה לעשות איזה תוכנה שאני יכול להוריד ולאפיין אותו כי במערכת הפעלה שלי )vista( בלוח בקרה אני לא מצליח תודהמ ראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  11. היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג (תקציב לא מוגבל) חשבתי על ה-G15 האם היא באמת אחת המקלדות הכי מומלצות לגיימינג? אם לא אשמח לקבל המלצות... בתודה מראש yosda-boy

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SagroN,

שלום לכולם. אוקיי חשוב לציין לפני הכל שאני לא גיימר שמשקיע הרבה משעות הפנאי שלו על משחקי מולטי פלייר כמו CS, CSS, AA, BF, TF2 וכו' - בקיצור אני לא גיימר. אני משחק במשחק מחשב גומר אותו וזהו, אני בקושי משחק במולטי. לדוגמא COD4 שקיבלתי מחבר שקנה, סיימתי את הסינגל פלייר ובקושי נגעתי במולטי. כנ"ל לגבי COD5, ועכשיו אני משחק גם FC2, FALLOUT 3 עכשיו חשוב לי עכבר שיהיה טוב. בוא נגיד שיחזיק אותי לעוד כמה שנים טובות כמו העכבר העכשווי שיש לי. כרגע יש לי MX510, הגירסא הישנה של MX518, בוא נגיד יש לי אותו בלי עין-הרע 4 וחצי שנים, המון זמן ועד היום הוא עובד כמו שצריך. אבל פשוט די נמאס לי ממנו, וגם למטה יצאה מדבקה למטה.. מה שמפריע לנוחות, וגם חאלס 4 וחצי שנים, לא מספיק? רציתי להתחדש או ב…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. Started by omer_xd,

האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אהלן, יש לי עכבר דומה למייקרוסופט 1.1 אבל הוא די פשוט ולא הכי נוח וסתם בא לי להחליף לעכבר עצבני ;D אז השאלה אם העכבר הנ"ל(MX1100) יכול להשפיע לרעה על המשחקיות בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע. או שזה רק יעזור להשתפר...

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.

19. Started by amirn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר נוח ויחסית ליד גדולה , להרבה שעות שימוש המחשב (לאו דווקא משחקים) שיתאים ליד ימין חשוב שיעבוד PS/2 או על ידי מתאם PS2--USB כי אני עובד עם KVM חשבתי על G5 - אבל קראתי שהוא לא תומך ב PS2 ע"י מתאם. רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by DarkLloth,

מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Lirans,

שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש

22. שבת שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים בערך את הסט Microsoft Wireless Optical 1000 ואני מאוד מאוכזב ממנו! לצערי הרב, עוד בשבוע הראשון הדרייברים נתנו לי חיווים לא הגיונים ביחס למצב הסוללה. הסוללות חדשות לחלוטין וגם הכנסתי סוללות נטענות של GP שנבדקו במצלמה ונמצאו מלאות. הדרייברים עדכניים ומותאמים לגירסה של ווינדוס שאני עובד בה ( 64 ביט ). הבעיה היא שהמקלדת איננה עובדת רצוף ומתקשרת עם הרסיבר רק אם הם ממש צמודים! לדוגמא, אם אני משחק במשחק יריה מגוף ראשון ולוחץ על W כדי להתקדם בקו ישר, הדמות מתקדמת כמה מטרים במשחק ואז נעצרת ורק לחיצה נוספת על המקש גורמת לה להמשיך ללכת. אין זאת בעיה במשחק. הפאנל של הדרייברים של המקלדת מראה נפילות ברמת האות מרמת High לרמת Low וישנו תיאום ישיר בין ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אופציה 1 Logitech V320 Cordless אופציה 2 Logitech LX8 CORDLESS אופציה 3 Logitech LX5 Cordless אופציה 4 Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 הוא ישב עם מקלדת ULTRA FLAT LOGITECH. אופציה 5: עכבר אלחוטי במחיר דומה אחר שימושים: אינטרנט, אינטרנט, ויסטה, אינטרנט, ויסטה דרישות: נוחות בלבד כמובן ש"עדיף" כמה שיותר זול אבל אם הוספה של 50 ש"ח תשפר דרסטית את כל הקנייה אז בטח ובטח ! תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by Epic,

אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים