עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. http://www.mgecompany.com/xgbox/cases.html ועוד שאלה, בקשר למידות של המארז, יש D W H מה אומרת כל אות? H זה גובה אם אני לא טועה, W זה רוחב אם אני לא טועה וD? אלכסון?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by wow,

יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by avi03,

היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by SD Project,

מה ההבדל ביניהם ?! ספקים כמובן. חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה החלטית. תודה על עזרתכם, ניאו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. היי, אני מתכוון להזמין השבוע את המארז של sunbeam ה-transformer. אני רוצה לקנות לו גם בקר תאורה במחיר של עד 200ש"ח. על איזה בקר תאורה אתם הכי ממליצים לי??? בנתיים אני ראיתי את ה-chameleon של sunbeam. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by Aviv943,

יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofir667,

אני צריך מארז 400W טוב במחיר של מקסימום 450 ש"ח

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gshhar,

איזה חברה (אם יש כזו) הייתם ממליצים לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by eyaler,

אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שכחתי את הדונגל ל- MX Air בלפטופ ודחפתי אותו לתיק. מסתבר שזה לא עובד אחרי שהקונקטור של ה- USB הגיע לזווית 90 מעלות. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי שאפשר לקנות דונגל RF תחליפי. נראה לי דבר שהולך לאיבוד מאוד בקלות... האם לא מוכרים דונגלים בנפרד? האם ה- MX Air הולך לפח?

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני צריך לדעת כמה הייתם משלמים על המארז Supertalent Aluminium CA-601UFB Black כולל 2 מאוורים + הרכבה.. (+ 2 מאוורים שאני מוסיף משלי מאוורים איכותיים) כמה לדעתכם שווה בשקלים? תודה. זה המארז : http://noacomp.co.il/uploadimages/180/499143.JPG לידיעתכם, מחיר בנועה.קומפ : ¤520.00 (החנות היחידה שמוכרת את המארז בארץ לידיעתי)

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by shai_1985,

שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  24. שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.