עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היום התחדשתי בפד X360 חדש למחשב, לאחר התלבטות קשה בין הגה של לוג'יטק לפד X360. לבסוף קניתי פד מהסיבה שאוכל לנצל אותו ליותר משחקים. הכל בעצם התחיל מהמשחק GRID, המשחק הזה פשוט מדהים וממכר. בגלל תקציב מאוד דחוק נאלצתי להסתפק בגרסה החוטית במבצע של באג 199 ש"ח, ת'אמת לא מפריע לי בכלל הקטע של אלחוטי. מה שקצת הטריד אותי זה שהויסטה 64 ביט שלי לא תזהה את הפד, וגם המוכר אמר לי שלויסטה צריך להוריד במיוחד את הדרייברים. אבל... הפלא! ויסטה זיהתה בשניה את הפד כבן אובד למערכת, לאחר כיול מהיר לפד התחיל המבחן האמיתי... GRID שליטה מעולה ממש כמו הגה קטן ביד, הופתעתי לגלות שיש לפד לחצן אחורי כמו ה-R2/3 בפד של ה-PS2 רק שבפד של X360 יש טווח לחיצה שזה לעצמו ממש מעולה, כי ככה זה ממש משמש כמו…

• 51 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by Watchdogger,

שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by azaz,

המחשב שלי כבר נכבה הרבה פעמים בגלל הפסקות חשמל שהיו לי בבית. אני צריך המלצה לאל פסק טוב שהמחשב ישאר דלוק גם אחרי שיש הפסקת חשמל בבית. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by sharon669,

היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by Gnome,

שלום, אמת היא שאני רוצה לקנות מצלמת רשת (NETCAM) שאני אוכל להישתמש בה בעיקר ב MESSENGER וחשבתי שאולי ה LOGITECH QUICKCAM MESSENGER היא מספיקה בהחלט. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_46&products_id=251 דעות, הצעות, או שינויים כלשהם יתקבלו בברכה נ.ב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by composite,

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dante_9,

המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by adam777,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.

10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  11. Started by yuvalm2,

יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו יכול להמליץ לי על UPS טוב עד 300 ש"ח ?? יש לי ספק של 500W (לא שזה משנה משהו .. אבל שיהיה ) תודה .

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by Rin,

כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה

15. Started by Cereal Killer,

1. לעכבר אבל בבקשה לא יותר מ 300 ש"ח 2. למדפסת תוד מראש

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by LaCostE,

אחרי כמה הפסקות חשמל בזמן קצר שהמחשב שלי חטף , ועכשיו שמתקרב החורף אני חושב שאני זקוק לUPS . לפי המפרט שלי , כמה VA אני צריך ? אני חושב שיתאים לי משהו בין 600VA-650VA . זה יספיק ? יש איזה דגם מסויים ? אני מוכן להשקיע עד סכום של 350-370 שקל מקסימום . ראיתי Advice E-COM 600A/650VA וראיתי גם איזה גאמאטרניק . יש המלצות ? תודה מראש , דודי .

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שמתלבשות על האוזן, אבל גדולות שכל האוזן תכנס בתוך הספוג. אני לא מעוניין בסאונד משוגע, הדרישה שלי היא אחת: שהאוזניות יאטמו כמה שיותר רעשים מבחוץ. במיוחד תדרים נמוכים שיותר קשה לסנן. כמו כן חשוב מאוד שיהיו נוחות מאוד לזמן ממושך. האטימה צריכה להיות טובה גם כשהמוזיקה בווליום לא גבוה במיוחד. לגבי תקציב בגדול אני מתקצב לכך 300-400 ש"ח. אך אם האוזניות בתקציב זה לא יספקו את הדרישה (אטימה מקסימלית ונוחות) אני אעלה את התקציב בהתאם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by EVGENYIL,

ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by yoni111,

אני צריך אוזניות טובות למחשב ,בקרוב אני מזמין אחד חדש אז חשבתי גם לקנות אוזניות על הדרך שישומשו בעיקר לגיימינג ומוזיקה .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xDa,

אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by YairZ,

מה קורה חברים? אז ה-akg 518le שלי התחילו מעט לקרטע (והם גם לא ממש נוחות למען האמת), לכן אני מחפש אלטרנטיבה טובה יותר, רק הפעם לא on ear אלא over ear. נניח שהתקציב הוא עד איזור ה-200 דולר, אם כי אם צריך לחרוג - זה גם בסדר. זה בעיקר נועד למוזיקה (flac) ופה ושם משחקים וסרטים. לפי ביקורות והמלצות שקראתי, הרבה משבחים את m50x של audio technica ואני יכול לרכוש אותן באיזור ה-170~ דולר (ארה"ב), במקום המחיר הרגיל שלהן שהוא לרוב באיזור ה-200-250 דולר. היתרון בו, שבגרסא החדשה הוא מגיע עם מיני-מגבר fiio e6) שזה מעולה כי לכרטיס הקול שלי (אסוס סונר DX) אין הגברה לאוזניות. מה דעתכם? הצעות/אלטרנטיבות/הערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים