ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ה-WAVE שלי חביבה מאוד אבל תאורת מקשים עדיין חסרה לי. אני לא צריך מקלדת מופרזת או מרובת כפתורים - כמה כפתורי מדיה/קיצור בסיסיים + תאורה אחורית בתקציב הנמוך ביותר האפשרי ומפירמה טובה (ולא TEAC למשל).
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה עכבר נוח יותר לימניים בעלי כף יד בינונית-גדולה? Sidewinder או Deathadder? את הSidewinder מצאתי למכירה ביד2 ב200 ש"ח ואילו את הDA יש למכירה ב240 גירסה רגילה/Mac(הלבן). האם שניהם נוחים יותר מהG5? או לפחות אחד מהם? יש לי כרגע G5 ואני דיי חושב להתחדש/להשתדרג [העכבר מצויין, נוח, אמין. אבל יש את ההרגשה הזו ש"אולי יש עכבר נוח ממנו"]. לכן אני שוקל להחליף/לעשות טרייד (פתוח להצעות). אני רוצה להחליף יותר בגלל מידות העכבר (אני חושב שעכבר גדול יותר יהיה יותר נוח). ד"א חיפשתי ומצאתי שהDA קטן יותר מהG5 האם זה אומר בהכרח שהוא פחות נוח ממנו?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לגיימינג בעיקר למשחק counter strike . תקציב עד 200 ש''ח +- . שיהיו איכותיות מאוד , דוגמא בCS שיורים שאני ישמע מאיפה באה היריה ושרצים שאני ישמע מאיפה הצעדים ובכללי שיהיו איכותיות . הם ישמשו גם למשחקים כמו gta iv , cod4 . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 300 ש"ח אבל ללא חריגה כלל ואפילו רצוי משהו כמו 250 ש"ח . אשמח להמלצות מ KSP foxpc panda tms noa תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדירה אצלי אני מפעיל מחשב נייח המשמש גם כמחשב קולנוע ביתי. אני מחפש עכבר, בן לוויה ל-dinuvo edge keyboard .. אלחוטי נוח ואמין, בעל טווח קליטה מקסימלי בגלל שטח המגורים. ושיתאים למשחקים כמו gta פעם בכמה זמן. אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. זהו החלל אותו אני רוצה לכסות בטווח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg3157434#msg3157434
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-