עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eriK,

שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by maormark,

יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. יש אותו למישהו שאני מכירה, אבל הוא הגיע עם מערכת מחשב שלמה של DELL. השאלה אם מישהו מוכר אותו כיחיד. ואם לא בארץ, מכירים חנות לציוד היקפי למחשב בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מקווה שזה קשור לפה... זה היה נראה לי הכי מתאים אני צריך מתאם שיהפוך את העכבר שמתחבר בusb לחיבור p2p כדי שאני יוכל להכניס אותו למתאם מסוים שנותן לי לפעול על 2 מחשבים ביחד כמה דברים 1) איפה אני קונה את זה? 2) כמה זה עולה? 3) השינוי בחיבור משפיע על העכבר ועל הביצועים שלו? ( סוג העכבר - mx518) תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון

8. עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by barzanger,

איזה פד עדיף ? יש פד יותר טוב מהשניים האלו באותו טווח מחירים? הפד בשביל ה G9

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Piyono,

Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by D-Max,

אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oDot,

אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  15. אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום, יש לי 2 מחשבים. אחד מחובר קווית והשני אלחוטית דרך ראוטר. במחשב שמחובר קוית הכל עובד מעולה. במחשב שמחובר אלחוטית אני לא מצליח להדפיס. יש לציין כי יש שיתוף תיקיות בינהם. אני מנסה להוסיף מדפסת במחשב השני ואני מזהה את המדפסת שמחוברת לראשון. מזהה, ואף מתקין. (כמובן שהמדפסת מאופשרת שיתוף). הבעיה בהדפסה. כשאני לוחץ להדפיס אז הוא לא נותן לי. יש הודעת שגיאה שלא ניתן להדפיס ואני צריך לבדוק אם המדפסת דולקת וכו'... גם שאני מנסה להדפיס דף ניסיון זה לא נותן לי. ישר הוא אומר שיש בעיה בהדפסה. מה עושים...? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 08:38:05 מישהו? *הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by BENNY-L,

אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by asaf44,

מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by arkadur,

אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by wallaman,

הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by aviram20,

היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.