עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מדובר על כמה ג'יגות, כך שמייל או D.O.K לא באים בחשבון.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות שכוללות מיקרופון לצורך ביצוע שיחות בסקייפ. תקציב: עד 400 ש"ח. תודה !

4. איזה הגה הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה? אני שמתי עין על ה Logitech Driving force http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12469 מה אתם אמורים עליו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kobkob,

מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 6kwar,

קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  7. תוכל לעזור לי בבקשה אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אל חוטית ....וכמובן שאני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח יש לכם המלצות בבקשה? נ.ב == אם אפשר שיהיה כמו Genius Wireless Optical Office Kit שיש שם את האופציה של טעינת הסוללות .... נ.נ.ב === Genius Wireless Optical Office Kit האם זה עכבר ומקלדת טובה? :

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני יוכל לעבוד איתו על שני מחשבים ? איך העכבר ננעל על מחשב מסוים והאם זה מסובך לשנות לו את המחשב עליו הוא "שולט" בתדירות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. חשבתי על לקסמרק X5490 או X5470. ישלי עם לקסמרק ניסיון טוב מאוד...יש עוד משהו אני לא מדפיס הרבה. ונראה לי שאני אשתמש בפקס יותר מאשר בהדפסות...תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by q1234,

קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by killer107,

אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by maormark,

שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. צריך עכבר לגלישה רגילה בנט, ולעיבוד תמונות בפוטושופ. מעדיף משהו לא אלחוטי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GlolG,

מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  16. מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. מה אתם אומרים על הוואנטק נקסוס 205? הוט אבל לא יכול לכבות את המאווררים.. המלצות!!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  19. תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.

20. שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  21. יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by stlior,

אני רוצה לקנות מדפסת hp וקראתי בדרישות שאני צריך usb 2.0 יש לי חיבור usb ישן לא נראה לי 2.0. האם המדפסת תוכל להתחבר למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Lahad,

היי.. יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +- אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוך תמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה, זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק? לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aipe,

החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.