ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
משהו מכיר או קנה, מישהו יכול איזה שהיא ביקורת עליהם.!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ראיתי באתר את המקלדת הזאת אבל לא ממש מצאתי אותה באתרים בארץ. מישהו יודע אם היא קיימת? האם היא אמורה להגיע מתישהו? באיזה מחיר ידובר? כרגע מחירה באתר 100 דולר... http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/7288 אשמח למידע נוסף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום תגידו, מה זו טכנולוגיית HP הזו "Blue Ray" לעכברים? זה זהה לBlueTrack של מיקרוסופט או שהם סתם לקחו סנסור אופטי רגיל (אדום) ושמו שם צלופן כחול? ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים אני סובל בכאב במרפקי הידיים, יותר בימנית. אני סבור שהדבר קשור ישירות לצורת העבודה ותנועת הידיים על העכבר והמקלדת. היתה לי אחלה מקלדת של מייקרוסופט שעולה 86 אבל אחרי ששפכתי עליה כוס נס קפה על הבוקר היא עושה לי בעיות ולא הצלחתי לתקן אותה. עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה ועם הכאבים במרפקי הידיים חשבתי לקנות את ה"מקלדות הבריאותיות", כדוגמת זו: Microsoft® Natural® MultiMedia Keyboard שעולה 296 שקל אצל פנד* עכשיו, מה אתם אומרים על המקלדות הללו? (הKeyboard Natural). הן באמת בריאות? הן נוחות לשימוש? (הצורה הזיגזגית...) או שמא לקנות ב 86 שקל מקלדת *פשוטה* כמו הקודמת? עוד הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיץ פיסיקלי לוקח מהמעבד את כל החישוב הפיסיקלי דמו http://www.ageia.com/press/physx_carwash_video/physx_carwash_waterdrop.exe [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ישנה ביקורת על Microsoft Wireless IntelliMouse באתר http://hwzone.co.il/reviews/w-intellimouse/ משיטוט ברשת אני חושב שעכבר דווקא מכונה בשם microsoft optical 5000. האם זה נכון? כי בזאפ מופיע גם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502966 וגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378129 העכבר Microsoft Wireless IntelliMouse זכה לביקורת טובה בשנת 2004 אמנם.... היתרונות בשבילי בעכבר הזה הם חיי סוללה מאוד ארוכים (כחצי שנה) ומתואר כאחד העכברים הנוחים ביותר ליד. החסרונות שלו בשבילי הם המשדר היחסית מגושם. אז ראשית השאלה שלי האם microsoft optical 5000 ו- Microsoft Wireless IntelliMouse זה אותו עכבר. דבר נוסף, הביקורת נערכה בשנת 2004 ומאז אני מאמין שיצאו עכברים טובים נוספים, …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד עם 2 חיבורי USB שאחד מהם תפוס קבוע על USB של עכבר אלחוטי ראיתי שקיים עכבר שמתחבר למחשב עם bluetooth, חשבתי שיכול להיות נחמד שייתפנה לי USB האם עכבר כזה מומלץ? הbluetooth מתחבר למחשב בצורה טובה ללא ניתוקים? יש דגם ספציפי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
-
שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-