ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני עובד עם אופיס ועוד איזה תוכנה רישוי עסקים בכל יום כאשר אני רוצה להדפיס אני צריך לתקין את המדפסת מחדש . איך אפשר לעשות התקנה חד פעמית. מדפסת HP 32 WIN 7
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN - ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: SG Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X16X10 - IDE - BURN-Proof כרטיס מסך: ATI RADEON 8500 DDR 64MB +TV Aopen 1648 DVD ROM X16 + Power DVD Player - IDE :DVD כרטיס קול SB LIVE! 5.1 ------------- אל תגידו לי בבקשה לשנות מסך, כי יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים שאני לא מחליף, אז אנא תנו דעתכם בקשר למחשב.. השקעתי הרבה מחשבה וזה הרשימה הסופית של מה שאני קונה... מה אתם חושבים? (תודה לכל מי ש…
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כפי שרובכם ודאי זוכרים, הצקתי לכם רבות בשבועות האחרונים בשאלות על חלקי חומרה שונים למחשב החדש שלי. תודה לכולם על התשובות שלהם, ועכשיו הגיע הזמן להציג את המפרט. CPU - Athlon XP 2000+ MOTHERBOARD - ASUS A7V-333EA MEMORY - 1GB DDR PC3000 400MHZ לא החלטתי של איזו חברה VIDEO - Visiontek Xtasy GeForce4 Ti 4600 128M DDR DVI TV out AGP יגיע בעוד 3 שבועות בערך HDD - אני אחליט ואקנה בעוד חודש CASE - Dragon DA-01BLD Full Tower POWER - Enermax 431W EG 465P VE SOUND - HERCULES - Game Theater XP 6.1 הבעיה שלי היא עם הזכרונות, אני לא יודע מה להחליט...אני רוצה ג'יגה של זיכרונות DDR PC3000. נו...מה אתם אומרים?
-
- 57 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יכול להרכיב לי את המחשב הכי טוב בשוק נכון להיום? אם כן... בבקשה... הזרימו לי אותה....
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה היה המחשב הראשון שלכם? שלי היה: xt 27mhz עם כ.מסך vga, זה בערך מה שאני זוכר. היה לי בבית גם מחשב עוד יותר ישן אבל אבא שלי השתמש בו: מחשב raibow עם כונן ענק ומסך קטן.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?
-
שלום מאתמול המחשב שלי לא נדלק ולפי דעתי זה בעיה בספק המפרט שלי הוא amd 64 3000+ 939 gigabyte k8ns 939 gforce 6600gt agp 512 ddr 400 160g western digital עכשיו אני צריך ספק חדש ואני לא יודע איזה לבחור אני צריך בסביבות ה 200 שקל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון... אז ככה: ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה: celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח. 128 MB SDRAM 133 MHz מסך ישן 14" WD 2.5 GB צורב פיליפס 32*12*8 ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשמיע ראשים לא יודע מה כמו בזז אחרי כמה דק' זה מפסיק ואז עוד פעם חוזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-