ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר כמה חודשים איפה למצוא את העכבר הזה Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 ואני פשוט לא מוצא בבקשה תעזרו לי למצוא היכן לקנות אותו..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ספק כוח משומש למחשב שלי רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם הספק יציב גם כשהמחשב בעומס מלא והאם יש איזה תוכנה או משהו שאפשר באמצעותו לבדוק את הספק הזה תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://pics.computerbase.de/news/7884/3.jpg http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1763334,00.asp http://www.asus.com/products4.aspx?l1=7&l2=37&l3=0&model=379&modelmenu=1 http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/pila/computex2004/asus-vento-1.jpg
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא משעו מבין במפריטים בבקרשה מישעו יכול לבנות לי מפרט טוב עד 4 אלף שח' לא כולל מסך. שהיה כרטיס מסך טוב. אני לא יודע אם מתעים לכתוב פה הודעה אני פשוט צחדש בקהילה הזאת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה למקלדת מכנית חדשה ואיכותית לאחר שהמקלדת הנוכחית שלי (G710+) מתחילה להתפרק לה (KEY CAPS שנשברים וכד'). בינתיים ממה שראיתי, המבחר בארץ לא גדול (גם לא קטן אבל רוב החנויות מחזיקות את אותן הדגמים). רוב השימושים שלי מהמקלדת יהיו משחקי FPS ומבחינת נוחות, חשוב לי שהסוויצ'ים יהיו בסגנון של ה-MX CHERRY BROWN או מקבילה שלהם (במיוחד שלא תהיה עם סוויצ'ים רועשים). מאוד רוצה שיהיו כמה כפתורי מאקרו (לא 18 כמו בK95 אבל 6-8 אם יש). אם יש גלגלת ששולטת על הווליום (בדומה למקלדות של לוג'יטק/קורסייר וכד'), מה טוב אבל זו לא דרישה מחייבת. ראיתי שהיום יש "טרנד" של תאורת RGB - בעקרון זה לא פקטור אבל חשוב לי שלא תהיה תאורה ב…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על המקלדת הזאת למי שלא הבין: http://www.npkdesign.com/projects/HomeOffice/Dell/Dell_keyboard_1.jpg לא הצלחתי למצוא איפה לקנות אותה בשום מקום, יש למישהו מושג איפה מוכרים אותה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-