עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KoM,

במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אזיה קרטיס קול כדי לקנות? ואיפו הכי זול? ובכלל כול מיני הערות אל כרטיסי קול חשבתי אל משהו כמו audigy gamer

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nw,

ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gnk,

האם זה בטוח לנקות אבק מכרטיסים עם מברשת? ואם כן איזה מברשת??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Haflo,

יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Haflo,

השטות הזאת כבר לא קיימת? נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by r_mindel,

צורב טוב, במחיר של עד 1000 ש"ח? - במרכז ז"א- באיזה חנות אני יכול למצוא את המחירים הכי זולים ? (במרכז- רחובות והסביבה) תודה מראש רועי

12. Started by demultiplexer,

אל תמליצו לי על איי אם די אני יודע שהם טובים אבל ההתלבטות שלי היא בין שני אלו בלבד. הסבר קצר ותשובה יעזרו לי הרבה יותר מהמלצה על מעבד שאני לא יקנה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by cganir,

הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by demultiplexer,

מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shimon23,

שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?

18. Started by guy94,

רציתי לדעת למה USB עדיף על חיבור פרללי רגיל (כמו של מדפסת לדו') ואם יש לי גם עכבר, סורק ומדפסת שכולם USB (ובלוח האם שלי יש רק 2 כניסות USB) איזה מהמכשירים הנ"ל כדי להשאיר מחוברים ל - USB ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cganir,

הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  21. כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lipa,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PeaS,

אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  24. הצילו! ??? בחודש האחרון יש לי המון בעיות עם המחשב. מה שקורה הוא: 1. לפעמים בלי כל סיבה הוא מבצע אתחול פתאומי (ללא שום מסך כחול, הודעת שגיאה). האתחולים הפתאומיים מתבצעים לפעמים אפילו לפני ש-Windows התחיל לעלות וגם ב-DOS (לא תחת Windows, ככה שאני לא חושב ש-Windows אשמה). 2. ה-USB חדל לעבוד לחלוטין, זה קרה כבר לפני כחודשיים, פשוט אי אפשר להדפיס (מדפסת HP840 בחיבור USB). בדקתי את המדפסת על שני מחשבים אחרים והיא פעלה מצויין. ניסיתי לחבר מצלמת Web בחיבור USB (לא שלי - LG) וגם היא לא עבדה, למרות שבמחשב אחר היא עובדת מצויין. 3. לפעמים המקלדת והעכבר שמדליקים את המחשב לא עובדים בכלל (המקלדת לא עובדת גם לפני שחלונות עולה, בדקתי את זה עם Num Lock). הוצאת המקלדת מהשקע וה…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים