ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המפרט למטה בחתימה. אני שוקל לשדרג את המעבד בלבד אבל יש לי תנאים מוקדמים... מעט פרטים מקדימים: הביוס מעודכן והוא האחרון שיצא. יש לי בבית מעבד פנטיום 3 733 (עם fsb 133) שיתנו לי,תמורת 400 ש''ח, אם אמצא פתרון לבעיה שלי. הבעיה? ובכן, המחשב לא עולה בכלל (אין אפילו את הציפצוף ההתחלתי) עם המעבד הזה. שאלותי הן: האם להשקיע בלוח אם חדש שיתאים ל 733 ? ואם כן, איזה ? או להעדיף מתאם (אם קיים כזה) שאני יכול להרכיב היכנשהו...יש לציין שיש לי את המתאם בין סוקט לסלוט 1 הדרוש (פשוט אני לא יכול להנמיך את המתח הדרוש להפעלתו מאחר שהמינימום שהלוח האם שלי יכול לרדת הוא 2.0v ...). או,וזו כבר אפשרות שלישית, לוותר על ה 733 ולקנות איזה סלרון 950 או 1 ג'יגה ולוח אם מתאים (או מתאם ללוח הקי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת פוטו שתדפיס לי על דפים בגודל 15X5 ס"מ בשביל המחשה, תחשבו שבדף הזה צריכים להיות לי 4 תמונות מסודרות אחת מתחת לשניה (כמו שהיו מוציאים פעם במכונות לתמונות פספורט). משהו כזה: http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/036/Purple/62/7f/0e/mzl.dkcevnqu.320x480-75.jpg אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מקלדת חדשה שהשימוש שלו הוא גיימינג התקציב הוא עד 250 .. ותביאו לי בבקשה חנויות מהארץ בלי חו"ל .. בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תודה למנסים... לא מצאתי באייבורי, KSP ו IQPC. ראיתי גם של TMS מלאי מאוד מוגבל בכל מה שקשור לגיימינג.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המקלדת הזו Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 עולה כ100~ ש"ח. לבין המקלדת הזו Genius KB-21 Multimedia PS2 שוב זה לגיימר עם תקציב די נמוך,ורציתי לדעת איזו בין אלו יותר נוכה מבחינת מקשים רכים (לא יותר מידי) ולמשחקים בכללי?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
<אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-