עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KoM,

מה אתם חושבים שעושה את המחשב שלכם למיוחד ? איזה פריט חומרה יש לכם במחשב אשר לפי דעתכם הופך את המחשב שלכם מסתם משהו ממוצע למשהו מעניין יותר. כל פריט או שינויי שעשיתם למחשב שלכם יתקבל על הדעת, וכדאי שיהיו הסברים מענינים... 8) מעניין מי הכי מיוחד כאן...

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה

4. עם תמיכה בצילום וידאו ב-Ultra HD ובטכנולוגיית זיהוי הפנים של מיקרוסופט, Logitech מתיימרת לכבוש את ליבם של כל אלו אשר מעוניינים לבצע שיחות וידאו באיכות מירבית לכתבה

5. חברת Cooler Master מציגה גירסה ייעודית וייחודית לדגם ה-MasterKeys Pro L שלה, שיגרום לכם לבלוט בשטח לכתבה

6. אחרי כרטיסי המסך וספקי הכוח - חברת Cooler Master מביאה את המסכים אל קטגוריית חומרה מפתיעה נוספת לכתבה

7. כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Ewingum,

חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. מה אתם אומרים על זה חרטא? שווה?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. כן כן נשבע לכם לא יודע למה זה, מדי פעם הוא מתפקד כמו הכפתור הימני בעכבר ולא השמאלי. אלוהים כמה שזה מעצבן אותי , איך אני יכול לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  12. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  13. שלום לכם, אני חדש כאן וברצוני לשאול שאלה, אני בעוד כבעיירך יומיים אמור להזמין מחשב חדש, פנטיום 4, 1.5, וכו'... השאלה הנשאלת היא: איזה כרטיס גרפי הכי משתלם להזמין? יש לי תקציב של 150$ ואני רוצה כרטיס טוב..., בבבקשה עזרו לי..... תודה

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

יש לי elsa 311 tv-out 2 בעיות!!!: 1. במשחקים- כל מה שקשור לתלת מימד לא רואים טוב הכל מתבלבל וטקסטורות בקושי רואים !!!! 2. ב TV-OUT - רואים רק על חלק מהמסך help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by A_friend,

מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eladsgv,

ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by giliboy,

תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום האם הלוח GA-7VTXE של gigabyte שמוכרים בפלונטר באמת מבוסס kt266a - איך יכול להיות שהוא כזה זול 116$ ? למישהו יש מבחני ביצועים איתו?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by iCeCuBe,

יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. חברת SteelSeries לא מפסיקה לחדש ומוציאה לאור סט אוזניות המגיע עם מגבר ייעודי. האם יש מנצח בתחום איכות הסאונד לגיימר האמיד? לכתבה

22. Started by e.t,

פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נישרף לי הספק מתי שהרצתי את התוכנה החדשה! 3DMARK2003 אבל למזלי יש לי ספק נוסף בבית, שמתי, הפעלתי, והכל עובד אבל מה הכרטיס קול שלי לר מזוהה. ונראה לי שהוא מת, הלך לעולמו, מטוגן, שרוף, גמור מה אתם חושבים? האם הוא סיים קריירה ארוכה של 5 שנים? כאילו משנת 98 שהוא עלה לי 1290ש'ח או שהוא עדיין חיי אבל לא מזוהה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by cganir,

הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.