עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש אפשרות לחבר מדפסת חוטית לשני מחשיבם בו זמנית בעזרת איזשהו מפצל USB או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by Fighter,

מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by id3232,

שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אני צריך לוח כתיבה אלקטרוני איכותי תקציב של עד כ600 (אפשרות לחריגה מהתקציב)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by bluemail,

אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by itzik_vip,

שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by t-tomer,

שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by MAChaifa,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by aviram20,

היי חברים (אני חושב שזה יותר מתאים לפה בישביל שכל מי שיש לו עכבר כזה [כניראה 70 אחוז מאיתנו] ידע מה לעשות) החלטתצי שזהו אני לא מוכן לסבול את המראה המגעיל של הקילופים על הלוג'יטק האהוב שלי.. המצב הייה בלתי נסבל.. והמראה על הפנים בנוסף זה גם לא הייה כלכך נוח.. ככה שהייתי חייב לעשות משהו בנידון .. מה מתוכנן במוד הזה ? המוד יחולק ל3 שלבים שלב ראשון , שיוף כל הצפוי הזועתי הזה שלב שתים (לא בטוח) לדים שיאירו את הכפתורים למעלה (פלוס מינוס ושנוי החלון) שלב שלישי לכה פולואריתן! (זוהי לקה קשיחה מאוד שמתאימה לתנאי שטח קשים נכון להיום היא החזקה בשוק) את זה אני יעשה בנגריה שהייתי עובד בה פעם.. העבודה.. שלב ראשון פירוק: אחרי הפירוק לקחתי נייר זכוכית 120 ושייפתי את…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdvice האם הוא יעשה את העבודה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Lior4543,

יש תוכנה כלשהי שאני יכול לשלוט על המיקרופון שלי ? לעשות לו הד , להגביר אותו , להתעסק שם על כל הדברים האלה של המיקרופון וכל זה? (לא תוכנות הקלטה.)

17. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

18. Started by koindoubles,

אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Harbi,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות אם להזמין מחו"ל במחיר של 60$ עשיתי חישוב שבארץ זה יוצא בערך אותו מחיר. לאחר שביררתי עם KSP התברר שהשלט לא מגיע עם מקלט למחשב. מישהו מכיר חנות אחרת אמינה וזולה שמוכרת את השלט עם אחריות ומקלט למחשב? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים