ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני קונה ספק שיש לו מאורר 120 רק בחלק התחתון כמו בתמונה האם זה מספיק לפיזור האויר או שצריך שנים כמו שבתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אנשים כנראה שאני לוקח את המארז הבא : http://211.20.198.75/online/ecase/products_detail.cfm?productid=100יתרונות שנראים בעין ולפי מה שכתוב שם : הוא יפה מאד הוא גדול !!! הוא זול יש לו 3 מאוררים טובים (אחד 120 MM ועוד 2 שהם 80 MM !) יש לו ספק כוח 300W שאמרו לי שהוא של חברה דיי טובה(אל תשוו לאנרמקס!) HEC ! והוא דיי זול מה אתם אומרים עליו ? ועוד משהו ! האם הספק 300W יספיק לי למפרט הבא : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 (כרטיס מסך יכול להיות שאני יחליף חברה כי אולי יש משהו עם 3 שנים אחרויות ! עם לא יכול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שהרייזר נאגה שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן (לחצן שמאלי מבצע דאבל-קליקים), החלטתי לרכוש עכבר חדש ושמתי עין על הלוג'יטק G700S. המחירים בארץ די גבוהים, אבל יש באיביי חנות שמוכרת עכברים מחודשים. הדירוג די גבוה, ונמכרו כבר כמעט אלף עכברים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-G700s-Rechargeable-Wireless-Gaming-Mouse-910-003584-/310699728543?pt=Mice&hash=item4857259e9f האם כדאי לקנות את העכבר הזה? האם תהיה לי אחריות של לוג'יטק או שאני בעצם קונה מוצר ללא אחריות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני לא אוהב את הפלסטיקה של המקלדת הנוכחית שלי וחשבתי לקנות בנפרד את סט המקשים המדובר: רגע לפני הרכישה נתקלתי בביקורת הזו: http://www.amazon.com/review/R2DGZ21AK8RAEY/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=B00P5PZDHA&channel=detail-glance&nodeID=541966&store=pc מתואר שם שהסט שמוכרים באמזון 'הוא מחוספס אך לא גומי כמו המקורי שמגיע עם K70'. האם משהו מכיר את המוצר מקרוב ויודע למה בדיוק התכוון שם המשורר? האם הסט שנמכר באתר של קרוסייר הוא שונה מזה שנמכור באמזון (התמונה גם נראית לי שונה!) ? http://www.corsair.com/en/gaming-keyboards/keyboard-parts-and-accessories http://www.amazon.com/Backlit-Caps-Keycap-Puller-Palm/dp/B00P5PZDHA/ref=sr_1_1?s=electronics&i…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קורא כאן הרבה דברים טובים על מקלדות מכאניות, האם בתור גיימר מקלדת ב350 שקל באמת תהיה שווה את זה? כעקרון לא אכפת לי להשקיע את תוספת הכסף, השאלה היא אם יש הבדל כזה משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מקלדת PS/2 מאוד ישנה. זוהי מקלדת "מולטימדיה" רגילה וזולה. מעל למקשי ה-F יש לה שורה של כל מיני כפתורים/מקשים. ברובם אני לא משתמש אבל כפתורי הווליום נמצאים אצלי בשימוש יומיומי. עוד כפתור אחד מאוד חשוב שבעזרתו אני מכבה ומדליק את המחשב הוא כפתור ה-ON/OFF. למרות שהיא מאוד פשוטה, אני נהנתי מהמקלדת הזאת במשך שנים רבות. הגיע הזמן להחליף אותה כי היא כבר עשתה את שלה. לא מוצא בשום מקום מקלדת עם כפתור ON/OFF.... אולי זה בגלל שזאת פונקצייה שיש אותה רק ב-PS/2 והיום כל המקלדות זה USB? אני לא משנה מה זה יהיה, העיקר שתעבוד. איפה אני מוצא מקלדת אנגלית/עברית עם כפתורים ששולטים בווליום וכפתור ON/OFF שיודע לסמן לווינדווס שצריך לסגור את הבטסה? חנות אינטרנט …
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הספק enermax liberty 400W? למי שיש אותו מרוצה? אני מעוניין ליקנות אז אני רוצה לדעת
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-