ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אחרי תקופה מכובדת של שימוש קבוע - אלו הן ההתרשמויות שלנו מסט אוזניות אלחוטי לגיימינג ושימוש כללי בסביבה בה אנחנו חייבים לנוע בין עמדות שונות באותו החדר ולהפרד מהכבל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 58 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפו אני מורידה דרברים מעודכנים לוח אם msi , תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי טלפון מסוג i-mobile 606 לפלפון יש נגן mp3 חיברתי את הפלפון למחשב עם כבל ה usb שלו אבל אין לי מושג מה לעשות על מנת להוריד שירים למכשיר help plz
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אנשים יקרים ! הגיעה הזדמנות שלה חיכיתם כל חייכם !זוהי ההזדמנות שלכם, להשפיע על הדיסק הקשיח הבא שלי, הדיסק שיחליף את הדיסק הנוכחי, שהחליט משום מה, שבנוסף לקבצים ומחיצות, הוא אוהב גם Bad Clusters , ומסיבה תמוהה משהו, החליט גם כי היחס ביניהם צריך להיות 50:50. על כן נפל הפור, והוחלט סופית כי יש צורך בדיסק עם פחות עצמאות. דיסק שיעשה בדיוק מה שאגיד לו. דיסק שיכיל רק קבצים ומחיצות, בלי השטויות שמסביב !ועכשיו ברצינות - ארבעת הדיסקים הבאים הם בעלי אותה קיבולת.מה מומלץ ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי עוד הרבה זמן לפני שהכרטיס החדש שלי מגיע! התלבטות קשה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274שווה את הכסף,הבעייה היא שהוא שווה הרבה כסף . אני חושב שמחיר הוראי שלו הוא בגלל שיש לו 480,ולדעתי גם 410\420 יספיק,אז ככה זה מה שאני מחפש: 1.שיהיה לו סליביניג כמו לזה שבקישור. 2.שיהיה לו apfc כמו זה שבקישור ולא pfc. 3.שיהיה אמין,איכותי וחזק כמו זה שבקישורץ 4.לא פחות מ400 W [כמו שבקישור ;D) 5.שיהיה מקורר מצויין כמו שבקישור. 6.שיהיה זמין בארץ כמו שבקישור... טוב זהו,אה כן,מנהל אם אתה הולך להשתמש בנוסח הידוע של "כותרת לא אינפורמטיבית" אז תגיד לי איזה כותרת מתאימה לדעתך...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין מחו"ל מתאם לשלט הסאטורן שלי. אם מישהו מעוניין "לתפוס טרמפ" על ההזמנה שלי ולהזמין מתאם לשלט PS2 (כ-70 ש"ח) אז בבקשה. מנסיוני זה עובד ממש טוב. (במשחקים כמו הנסיך הפרסי, PES וכו')
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים של JBL Creature 2.1 עכשיו הרמקול הימיני קרוע עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול להזמין מebay את הרמקול שקרוע לי ולא את כל הסט ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={0E49F47E-7019-4CC1-A2F4-F40477F95689} אני צריך רק מיגון נגד ברקים והפסקות חשבל קטנות למחשב ולא למסך... אז זה טוב או לבטל את ההזמנה? תודה
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)
-
זה הפירוט הרחב שמצאתי עליו http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/X-Alien/ כזה רק בצבע כסוף עם כל מה שמתואר בתמונות ככה הוא בא 100$ מ eBay בכסף PayPal שקיבלתי חינם שווה את הכסף ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm1000c.htm
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
פנטיום 4 1.5 לוח אם ASUS 850 זכרון 256 RDRAM כ.קול LIVE 5.1 כ. מסך ASUS G FORCE 3 H.D. WESTERN 40G 7200 האם יש מקום לשיפור ? (אני מניח שלהרד דיסק יש)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-