עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה ‏X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by dani007,

אני מחפש רמקולים 2.1 התקציב לי הוא 350 עם חריגה של 50 שקל ... במקסימום ... אני בעיקר שומע שירים תמליצו לי על כמה רמקולים... תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by chichy,

היי למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה המאפשרת לעבוד עם שני עכברים על אותו מסך??? תודה רבה איל

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by HeLg,

ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  11. שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by amirx19,

כמו הרבה אנשים גם אני מחפש עכבר למשחקים.ובניגוד לכל מה שאני מכיר פה בפורום יש המלצה גורפת כלפי העכבר של לוג'יטק כאילו אין שום עכבר אחר.האם זה טרנד (או אם תרצו אפקט העדר) או שפשוט הוא עד כדי כך טוב?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shimronfio,

יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by tzatza,

יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה. מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא: קריטי מבחינתי: 1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר. 2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי. רצוי: 3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים 4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...) 5. אלחוטי או חוטי. לא משנה לי בנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מחפש מקלדת בלבד, לא אלחוטית בתקציב של עד 80 ש"ח, רצוי מאוד בחיבור USB. לאחר חיפוש אחר מקלדות מומלצות באתרים כמו Amazon ו -Newegg, אני מתלבט בין מספר דגמים. מקלדת ראשונה: Logitech Internet 350 USB : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823126012 אפשר להשיג בארץ במחיר של כ-65-75 ש"ח לדגם USB. הדבר היחיד שהפריע לי לאחר עיון מעמיק בתמונות הוא, שלוג'יטק משום מה בחרו להשתמש במדבקות על המקשים במקום בצבע/חריטה. נותן תחושה של גימור מאוד זול. האם למישהו יש את המקלדת, ויכול להעיד שהמדבקות לא מתקלפות? מקלדת שניה: Microsoft USB Ergonomics Comfort Curve Keyboard 2000 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823109026 ניתן להשיג במחיר של כ-75-80 ש"ח. בי…

22. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by אבי_28,

אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  24. מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים