עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Or ei,

הכרטיס הזה שוה את המחיר שלו?? ASUS V7100 PRO 64GF MX 400 PRO 108$ 538 ש"ח

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by assaffa,

האם המארז הזה מספק למפרט שמצורף? אני לא מעוניין לחרוג מהתקציב יותר מידי (מאקסימום 2400 ש"ח): מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB PCIe ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-H3652DD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by ZigZag,

שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zip master,

אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by SharP,

מה לכל השדים והרוחות ....... :AR15: :AR15: :AR15:

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by loopital,

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Necessary_Evil,

מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי הארדיסק חיצוני בנפח 3 טרה usb 3 הארד דיסק נפגם בצורה לא ידועה לי ,אני לא רואה אותו במחשב שלי ,רק disc management שם אין לי אפשרות לפרמט או ליצור מחיצה חדשה . מצורפת תמונה ,דיסק מספר 4 לא חשוב לי הנתונים שעל הדיסק ,האם יש אפשרות להציל את המצב ? בהרצה של תוכנה בשם HD TUNE התגלתה בעיה ,צירפתי תמונה תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by barakhil,

היי :-) ההארד דיסק של המחשב הישן שלי מת לגמרי. זה pentium 233mhz עכשיו אני רוצה הארד דיסק חדש אבל בכל מקום זה רק 20 ג'יגה ואני צריכה איזה 4 ניתן בכלל להשיג כזה גודל?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by KoM,

אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.

14. Started by galh_5,

שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל ‏S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0‎ שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stlior,

יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dr-psyco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Or ei,

אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by aviv512,

אהלן , אני מקווה שפתחתי נושא במקום מתאים.. רציתי לשאול לגבי הסוג תקע שיש בארה"ב..(שני מלבני ברזל דקים עם חורים לקראת הסוף).. הזמנתי ספק כח חדש מחו"ל עכשיו קניתי גם חיבור (או לפי מה שרשום על הקבלה-תקע כח דו פיני מעבר) שאני יוכל להתאים אותו לשקעים בארץ.. כנראה התשתית חשמל בארה"ב בנויה בצורה אחרת.. שונה מזו שבארץ. קיצר יש פלוס ומינוס שיתחברו .. אבל מה בנוגע להארקה? מה יקרה במצב של קצר או התחשמלות... אני צריך לדאוג בקשר לזה?

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Darkone,

אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by גדי,

אני מחפש מדפסת בתקציב של בערך 800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. קיבלתי המלצות על HP 8500 וראיתי שיש שני דגמים, רגיל ופלוס. ממה שאני מבין ההבדל ביניהן הוא רק גודל המסך וכמות הזכרון, לדעתי לא שווה תוספת של 200 ש"ח. יש הבדל שאני מפספס? האם ה8500 הרגילה יודעת להדפיס דו-צדדי? ובכל מקרה, אם יש משהו אחר מומלץ בסביבות התקציב הזה אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים