ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשדרג את העכבר הישן שלי, השימוש הוא משרדי בלבד אבל אני רוצה להשקיע בעכבר נוח ואיכותי. אני פחות מלהב מאלחוטיים, בגלל שצריך להחליף בטריות לעיתים תכופות (אלא אם מישהו ממש ממליץ על אלחוטי מסויים). התקציב שלי עד 300 ש"ח. אני מתלבט בין עכבר Logitech G5 Laser Mouse עכבר Logitech G9 Laser Mouse עכבר LogiTech MX518 יש המלצות נוספות\אחרות? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד 500 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היו הרבה שביקשו מקלדת שקטה, הרצתי חיפוש ולא ראיתי ת'רד נורמלי שעוסק בזה. אז הבקשה היא כזאת, תנו מקלדות כמה שיותר שקטות, עדיף נוחות כמובן, בטווח מחירים סביר [עד 200 ש"ח~], שמיועדות להקלדה, לא חובה גיימינג. תודה
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-