עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yevs,

איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by erans101,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by harel1,

תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Demon,

יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by CyberBot,

יש לי סט ג'נרי של חברה שקר כלשהו חשבתי להשתדרג BF4 100% תקציב 450 עם חריגה 50-100 תלוי באיכות דגש מאוד חשוב שיהיה מאותה החברה הסט!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Motix,

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Elrond,

לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by noambar,

יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by DAVIDD,

יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by gidishual,

מה ההבדל בניהם ואם ההבדל שווה את ה 140 שקל הפרש

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by gll,

יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bartleby,

איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by Ashand,

"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם הנתונים: יש מחשב אחד בחדר עבודה אשר מחובר אליו מסך ובחלק מהזמן יעבדו עליו. בסמוך לו, בחדר אחר, אשר מופרד על ידי קיר, ישנו מסך ענק ( שהוא בעצם קיר לבן) שעליו אמור להקרין מקרן ("ברקו" בשפה העממית), ובחלק מהזמן יעבדו עליו. השאלה: איזה סוג של חומרה צריך על מנת לפצל את המסך גם לברקו וגם למסך של המחשב מבלי להחליף כבלים בצורה ידנית וכנ"ל לגבי מיקלדת ועכבר אלחוטיים שגם הם צריכים להיות בסלון ולעבוד בחלק מהזמן מבלי שתבוצע החלפה ידנית של הכבלים. כמו כן האם יש מ?שדר של מקלדת אל חוטית אשר יכול לעבור דרך קיר או שנחשב חזק במיוחד? תודה מראש לכל העונים אורי.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by מרלו,

שלום! אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים, זה יהיה השימוש היחידי שלה עבט=ורי, עלות לא גבוהה יחסית וגם שלא תהיה גדולה מדי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by dennis14,

בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eranRohatyn,

לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Gil80,

אהלן. אני אשמח לקבל המלצה לעכבר ומקלדת לגיימינג. אני לא גיימר כבד (מה לעשות כבר נשוי ואסור להשקיע יותר מדי זמן במשחקים) אז כרגע מה שיש לי זה מקלדת של מייקרוסופט ועכבר של לוג'יטק MX500 אם אני לא טועה. העדפות: 1. לא אלחוטי 2. תאורת מקלדת (תאורה אחורית או תאורה של המקשים). 3. נוח להקלדה וכמובן למשחקים 4. לא חשוב לי כפתורי מקרו יותר מידי. נחמד אבל ממש לא חובה. 5. עכבר צריך להיות נוח וארגונומי שאחרי מספר שעות של משחק לא יהיו כאבים. הסתכלתי על המוצרים של Razer. אני יודע שהם מאד פופולריים אבל תמיד יהיו כאלה שיגידו שיש טובים יותר במחיר נוח יותר. זה מה שמצאתי בינתיים (תתעלמו רגע מהמחיר ותגיבו על הדגמים): עכבר: 1. Razer DeathAdder 3500DPI 2. Razer Imperator 6400DPI d…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by mrraz,

עכשיו הגיע השליח והביא את העכבר אעדכן בהמשך

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by PCBuster,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.