ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הי לי יש מחשב עם כרטיס קול מובנה (לוח אם gigabyte ga-945 s3) יש לי בחלק האחורי 3 יציאות/כניסות של אודיו (אדום כחול וירוק), הרמקולים של המחשב מחוברים ליציאה הירוקה והכל עובד מעולה. יש לי אוזניות פשוטות עם מיקרופון מובנה שיש להן שני חיבורים, כאשר אני מחבר את האוזניות לשני החורים הנוספים (הכחול והאדום) אז אני שומע תמיד גם מהרמקול וגם מהאוזניות. אני מעוניין להגיע למצב שבו אני יכול לבחור האם אני רוצה לשמוע מהרמקול או מהאוזניות (חשוב לי שהאופציה של מיקרופון מובנה תישאר) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי MX510 כבר שנים ואני ממש אוהב אותו. אני שוקל לעבור עכשיו לעכבר אלחוטי. איזה עכברים מומלצים יש היום בשוק? אני משחק קצת משחקים אז עדיף שלא יהיה כבד מדי. התקציב 350 שקל. ראיתי את כל הסדרה של לוג'יטק, mx1000, mx1100, רבולושן... איזה מהם נחשב כי טוב?
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קניתי ב- KSP לפני כחצי שעה את המקלדת המדוברת. ראיתי בהתחלה שהמקלדת בצבע שחור. חשבתי שאולי מה שראיתי באתר זה פשוט שהאותיות מוארות או משהו כזה. חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי את הדרייברים וחשכו עיניי (תרתי משמע) המקלדת הייתה בצבע שחור והכתוב בצבע שחור כך שלא רואים כלום. ניתן מכמה זוויות לראות משהו כי האותיות מחזירות אור אבל מרוב הזוויות הנורמאליות אי אפשר לראות כלום. היה כתוב באתר ENGLISH ONLY אבל השלמתי עם העובדה הזאת כי אפשר לכתוב בעברית לפי האותיות באנגלית. נשארתי עם מקלדת שלא מתעלה בשום צורה (שראיתי עדיין) על המקלדת הקודמת שלי שקניתי ב- 80 ש"ח כולל עכבר. המקלדת עלתה לי 215 ש"ח והיא אפילו לא אלחוטית, אני בכוונה רציתי לקנות מקלדת איכותית לגיימינג אבל במקלדת הזאת …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי גויסטק למחשב, של מטוס יעני, אבל הוא ממש ממש ישן, ממש! יש לו חיבור של 15 פינים, ואין לי חיבור כזה במארז, (COLLER MASTEר 690) . קיצר הצלחתי להביא חיבור של 15 פינים מהמחשב הישן, הוצאתי אותו, וכשבאתי לחבר, לא הצלחתי לימצוא על הלוח אם חיבור כזה..(Gigabyte GA-P43-ES3G), זה הכבל: הכבל עצמו: http://img249.imageshack.us/img249/9716/dsc00485mi.jpg החיבור לבחוץ: http://img97.imageshack.us/img97/9769/dsc00486xw.jpg החיבור ללוח אם: http://img576.imageshack.us/img576/2408/dsc00487c.jpg יש לי משהו לעשות עם החיבור הזה..? או שזה אבוד עם הלוח אם הזה? הצעות למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים לא יודע אם אני בקטגוריה הנכונה אבל יש לי ג'ויסטיק SPEEDLINK 360 STYLE GAMEPAD USB עכשיו למה רכשתי? אני שונא קונסולות אבל מכור למשחקי PC ואחי הקטן קורע אותי בפליי סטיישן בפיפא 09 ובפרו אבולושן 09 אבל מצד שני אני בPC מנצח ברמה של WORL CLASS אז קניתי את הג'ויסטיק כדי שאני אהיה על המקלדת מול אחי על הג'ויסטיק ונתנקם בו על כל ההשפלות הקיצר לא עובד אני מחבר את הגויסטיק למחשב האור דולק הכל סבבה אבל לא מגיב לא מצליח לשחק איתו אני גם לא מוצא את ההגדרות במשחק לג'ויסטיק עזרה פליז
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מאוד סגור על הwave לשימושים כללים ולמשחקים עד ששמעתי את השמועה המפורסמת על המעגלים המשותפים.. מישהו למשל אמר שכאשר לוחצים למשל shift ו Z ולמעלה והצידה ביחד זה לא פועל.. מבחינתי, שילוב כזה הוא קריטי מאוד למשחקים שאני משחק( כמו nba 2k9 לדוגמא).. מישהו יודע מה נסגר עם העניין הזה או יכול להגיד שאין בעייה? יש לציין שיש לי בבית אחר Logitech Media Elite ונדמה לי שלא עשתה שום בעיות במשחק 2k9 למרות שבת'רד על מעגלים משותפים קיבלה ציון גרוע מאוד, הרבה יותר גרוע מהwave. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מצלמת רשת חדשה למחשב אני הולך על הכי טוב למיטב ידעתי אז מצאתי את 2 אלו Logitech® QuickCam® Pro 9000 או Logitech® QuickCam Ultra Vision אני מתלבט ולא יודע בעקרון מה יותר טוב...לשניהם מאפיינים דומים, אם מישהו מכיר מידע נוסף, התנסות אישית/כללית...מאוד יעזור לי הבדל המחירים שמצאתי ביניהם הוא 60 70 ש"ח ככה שזה לא קריטי מבחינת מחיר אלא ביצועים..ובקיצור מה המצלמה הכי טובה מבין שתיהן תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-