עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  2. יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי 450שקל , שאני רוצה להשקיע אותם במארז... , יש לי שני מאוררים של TT Thunderblade Green LED , שבקושי זזים(אבל הם יפים להפליא) , ועוד שניים עם לדים 4צבעים(חזקים יחסית) , ועוד שניים ג'נריים שאחד מהם בקושי זז ואחד עובד חזק יחסית , יש לי גם קטודה כחולה. אני חשבתי לקחת SuperTalent Aluminium עם חלון בצבע שחור מKSP , שבא עם שני מאוררים יחסית חזקים מאחורה(שחורים רגילים) , ועוד אחד על הדלת עם לדים כחולים... , שגם הוא בקושי זז, אז אני רוצה לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב , וגם שתציעו לי איך לסדר את המאוררים שגם יהיה לי קירור טוב וגם המחשב יהיה יפה...

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by Stranger,

ואני יודע שה6919 הוא גדול יותר והכול אבל הוא בא עם שני מאווררים של 80 מ"מ מקדימה. ואילו ה-6A19 מגיע עם 120 מקדימה. עכשיו יש כאלה שאמרו לי ש120 מ"מ הפקטיבי יותר משני 80 מ"מ. האם זה נכון מי מהמארזים טוב יותר??? תודה לכולם!!!! ;D

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  5. http://tms.co.il/product/5847 צורב http://tms.co.il/product/4688 מקלדת http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2566 מקלדת 1. איך הצורב והמקלדות והאלה? 2. המקלדות עם עברית? 3. יש לכם הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. הי לכולם יש לי בעיה קטנה. מאד הייתי רוצה להחזיק מדפסת בבית, הבעיה היא שבגלל שאני מדפיס ממש מעט, ופעם ב, אז כל פעם כשאני קונה מדפסת, המדפסת או הדיו נהרסים ומפסיקים לעבוד, עקב חוסר השימוש הזה. זה קרה לי כבר 3 פעמים, עד שהתייאשתי והפסקתי לקנות מדפסת/דיו חדש. אני תוהה לעצמי אולי דפוס השימוש המועט הזה לא מתאים למדפסות הזרקת דיו, אבל אולי אם אעבור למדפסת לייזר, זה כן ישרוד משתמש כזה שבקושי משתמש? מדפסות לייזר נהיו זולות, ואפשר להשיג היום אחת זולה במחיר של החל מ-300שח. לדוגמא: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db6754951=6755030&orderby=price …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by -JobNick-,

טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by miki20008,

עומד ברשותי כמה אפשרויות לספקים enermax 480 600 שקל או ocz 520 600 שקל או zippy 460 ב 400 שקל מחיר מיוחד בישבילי או 520 שאני יעדכן מחר את החברה שלו מחיר מיוחד לי 600 שקל

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. אנחנו רוצים להחליף את המדפסת לייזר כי שמעתי משהו רע עליהן. רציתי לדעת איזו מדפסת הזרקת דיו משולבת בפקס וכו' כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן. אני מחפש לקנות מקלדת בעלת כפתורים נמוכים (בסגנון מקלדת של לפטופ או קרוב לכך), ללא מרווחים ביניהם. המקלדת צריכה להיות קלה לניקוי, היות ומשום מה כל מקלדת שאני נוגע בה הופכת לשמנונית אחרי שעה ומלאה בחתיכות אוכל =[ האפשרויות שחשבתי עליהן: PLEOMAX PKB-300U http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5971&perur=2&t=9&c=200 LOGITECH ULTRA-FLAT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1949&CatCode=415 LOGITECH MEDIA-KEYBOARD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1591&products_id=15452 אני בחיים לא השתמשתי בכפתורי הMEDIA המיוחדים, אז אני לא רואה צורך מיוחד בהם. אם למישהו יש הצעות אחרות - בכיף - אני מוכן להוציא בסביבות 100 ש"ח על מקלדת, רצוי…

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. Started by esaly,

אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אהלן חברים, אני כרגע מחפש מקלדת ועכבר למחשב הנייח שלי. אני משתמש בו בעיקר לצורכי עבודה (תכנות, עריכת תמונות ווידיאו וכו) ומידי פעם גם משחקים. כרגע אני עם הLogitech mk320. בנייד אני מתשמש בעכבר Logitech Zone Touch Mouse T400 וממש מבסוט ממנו. חשבו לי בעכבר שהוא לא ירגיש קל מידי ופלסטיקי, ובמקלדת שלא תרעיש בצורה מפחידה בהקלדה... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Holy,

פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  17. ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by R.V.,

קניתי היום את העכבר(G5). אחלה עכבר . אכשיו יש לי שאלה לחבר שלי יש את הדגם הקודם ויש לו מיתחת לעכבר איפו שמכניסים את המישקולות תאורה כחולה ולי בחדש אין האם זאת איזו שהיא בעיה או משו. או שהיא ביכלל לא אמורה להיות ואני יכול להיות רגועה ולהנות מהעכבר החדש שלי? תודה...

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  20. מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Reno232,

אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד. התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב. יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =] אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  24. זכור לי שראיתי דבר כזה פעם משהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Glow,

שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …

• 6 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.