ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב שישמעו טוב שלא יהיו צורמניים שיהיה סאונד טוב עד 300 שקל מה ההמלצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי על המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6274 למחשב חדש ואני צריך דעות לגביו: הוא מספיק גדול? k8n nf4 ultra יכנס? הוא מאוורר מספיק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק קובע את טיב המצלמה? המגה פיקסלים? מה נחשב ל-MP סטנדרטי? איזה חברות מומלצות? ואפשר את דעתכם לגבי המצלמות הבאות שנראות ששוות משהו (לי כמובן, אבל שוב, אני לא ממש מבין בתחום ) http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1432401 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1748926 מהשוואה קטנה שעשיתי הייתי הולך על זאת של אולימפיוס, המחיר שלה די זול יחסית לאתרים אחרים בהם חפשתי. אתם מוזמנים להציע מצלמות אחרות כמובן, מומלץ דקות אם יש. אהה, ואם לא הבנתם, אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כלומר כ-900 שקל +-, לא 2000, אני לא צריך מצלמה סופר מקצועית תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש דיו תחליפי\ממוחזר 78 לHP 3816 שיש לי באיכות טובה! במחיר סביר ועם כמה ml זה בא הדיו הקודם שהיה לי היה הכי זול בZAP 78 תחליפי ואיכות הצבע שלו מאוד מאוד נמוכה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על רמקולים טובים למחשב [התקציב שלי עד 400 שקל, משהו שיתאים למוזיקה וסרטים בעיקר]
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. כל המידע מסופק בכותרת... הספק צריך לעמוד בדרישות של החומרה הזו (+כל הרכיבים הרגילים - מאווררים, הארדיסק, כוננים וכו') ותחת אוברקלוק קל. צריך שיהיה מאוורר היטב ויכנס למארז TT Soprano. תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי תמחשב אני מקבל את החלקים כבר.. חסרים לי עוד כמה אבל לא משנה. היום נזכרתי שאין לי עכבר ומקלדת (!!!) בקיצור יש לי תעכבר הכי בסיסי שיש של מיקרוסופט.. עכבר אופטי.. והמחשב חדש.. אני רוצה לשחק במשחקים כמו שצריך אבל.. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... 200 שקל זה הסכום... אולי קצת לפה או לפה האלחוטיות לא הכי חשובה לי.. אבל תמיד רציתי לשחק משחקים מהמיטה חשבתי על כמה דברים: או לקנות עכבר טוב ומקלדת פושטית או לקנות עכבר בינוני ומקלדת בינויות.. בינתיים ראיתי את זה ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? זה נחמד ב 220 שקל.. או את זה ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? ואיזה מקלדת פושטית ב20 שקל.. בעצם אני יכול להישאר עם המקלדת הזאת ולהביא לאחותי את הפוש…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-