ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
סוף סוף היא יוצאת ה Optimus Maximus keyboard http://www.artlebedev.com/everything/optimus/ ובמחיר שווה לכל נפש: http://www.engadget.com/2007/05/16/optimus-maximus-pre-order-starts-may-20th/ תתחדשו בדצמבר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע. הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית. ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות? שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקר למטרות גלישה ברשת, אך אני גם משחק משחקים במחשב.. ביינתים מצאתי את שלושת העכברים האלה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=686184 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150484 איזה מהם הכי מומלץ ובנוסף אני אשמח אם תציעו לי עוד דגמים בטווח המחירים הזה... עוד דבר הוא שלא עברתי על תחום העכברים האלחוטיים והשאלה אם הם יתאימו לי ... אני משתמש במחשב נייח אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי פה חיפוש בפורום ורוב ההודעות ישנות, אני סובל מכאב גב כרוני כבר שנה ורציתי לשאול איזה כיסאות אתם ממליצים לקנות שיהיה אורתופדי לישיבה ממושכת ועם ידיות לידיים מתכווננות. קניתי כסא מד"ר גב שאמור להיות אורתופדי ב500 ש"ח בערך אך הוא לא נוח לי וגם אין לו ידיות מתכווננות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-