עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gman_il,

חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by levy18,

אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שכחתי את הדונגל ל- MX Air בלפטופ ודחפתי אותו לתיק. מסתבר שזה לא עובד אחרי שהקונקטור של ה- USB הגיע לזווית 90 מעלות. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי שאפשר לקנות דונגל RF תחליפי. נראה לי דבר שהולך לאיבוד מאוד בקלות... האם לא מוכרים דונגלים בנפרד? האם ה- MX Air הולך לפח?

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. ואם כן אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  10. אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, רכשתי מחשב נייד שלא הגיע עם תיק, ואני רוצה לדעת כמה דברים: איפה אני יכול לקנות תיק ואיזה תיק לקנות? דבר שני איזה עכבר נוח ועמיד ממולץ לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? תודה מראש, אור. תיק למחשב hp: חשבתי על זה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8566

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by gman_il,

האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Fighter,

מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום, ברשותי עכבר Logitech כבר שלוש שנים, עכשיו שחור בצורה סטנדרטית עם סמל של Logitech עליו, לא משהו מפואר מדי, עלה בסביבות ה- 50 שקלים. עכשיו, הבעיה שלי היא כזו: מדי פעם הסמן של העכבר קופץ למקום כלשהו במסך במהירות גבוהה מאוד, ככה סתם פתאום... זה התחיל כבר לפני כמה שבועות ועכשיו נשבר לי כבר מזה... במשחקים זה הכי מעצבן, כשהכוונת קופצת פתאום לטיזינאמו... אז מה, הלך העכבר או שיש לזה תיקון כלשהו? אני לא יודע מה דגם העכבר וגם במדבקה שמתחת לעכשיו לא מצאתי דגם מפורט, אבל אם זה ממש הכרחי אוכל לצלם ולהעלות זאת...

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimi58,

מעונין לקנות את המדפסת רוצה לקרוא חוות דעת .

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by kletsman,

כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

25. Started by ben_amitai,

אני מחפש מפצל למחשב לUSB נהסו לי שתי היציאות מקדימה ואני צריך מפצל לUSB של איזה 4 יציאות. רצוי שיהיה עם כבל כדי שאוכל להניח אותו מקדימה. רצוי שיהיה כמה שיותר זול (אין לי מושג מה המחירים של הדברים האלה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים