עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ibrow-Now,

התקני USB רגיל יוכלו להתחבר ליציאת USB2 ?

2. האם כדאי הזרקת דיו או לייזר ? תקציב עד 650 ש"ח מה דעתכם על מדפסת מדפסת לייזר Brother MFC1910W תודה,

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by magafaim,

אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Kukishin,

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by --Shadow--,

משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by srulikg,

מה דעתכם על המוצר החדש הזה של HP? אם הוא לא טוב, יש לכם המלצה על דגם אחר משולב או אפילו של חברה אחרת?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Or ei,

1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by daniel123,

טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  10. היי אני שוקל לקנות את A60 או A70 של קאנון - ווידאו זה די שיקול חשוב אצלי במיוחד בעובדה שקאנון מצלמת עם קול ... ברור לי לא לצפות לווידאו איכותי כמו מצלמות ווידאו אבל אני עדיין מעוניין לראות איך תהיה האיכות שלו במצלמות אלו מישהו יכול להפנות אותי לקטע שצולם איתן או לשלוח לי קטע כזה ?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, אני רוצה לקנות את המקלדת ROCCAT Isku עכשיו יש לי כמה שאלות והכל נמצא בתמונה אחת שיהיה סדר דרך אגב עשיתי עליה סיקורים רבים וסרטונים וממש ראיתי שהיא מעולה והרבה מרוצים ממנה! תמונה : ***למטה יש לכם מן כזה משהו ארוך תזיזו אותו טיפה שמאלה כדי לראות את כל התמונה תודה לכם תודה !

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by tal^_^,

שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by PeterBruce,

Hi guys, I'm looking for a new game mouse because my deathadder is dead now, I can spend $ 60 at most and so far I have this list, https://www.techlectual.com/best-gaming-mouse-under-50/ https://www.reviewsed.com/best-gaming-mouse-under-50/ My main options are G403 and G502 because they have a PMW3366 sensor from Pixart, but I do not know if the other mice have the one that is supposed to be the best. The idea is to find good value. The Steelseries MMO mouse also looks solid. I usually play RTS, RPGs and CSGO. What would you recommend to me? Looking forward to hearing from you

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום מדפסת טובה יש לי (Xerox Phaser 3117) ועכשיו אני צריך גם סורק לצורך סריקת עבודות לתואר ככה ש-feeder* זה משהו חשוב, לפי חיפוש אני רואה שרוב המכשירים היום זה משולבים- מבחינתי האיכות והעלות פר דף של המדפסת פחות רלוונטית מבחינת תקציב- כמו שרשום בכותרת, כמה שפחות יותר טוב, אם אפשר למצוא ב-150-200 משהו טוב שיחזיק כשנתיים, מצוין ודבר אחרון - מכשיר חסכוני במקום- בונוס גדול מבחינתי, המדפסת כבר תופסת לי נתח מכובד מהשולחן אם לדעתכם שווה להוסיף כמה שקלים בשביל משהו יותר טוב- בבקשה תמליצו תודה מראש *אני לא בטוח שככה קוראים לזה- הכוונה שלי שאפשר לשים כמות של דפים פעם אחת ללחוץ "Scan" ושיסרוק אוטומטית הכל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by yotamoo,

מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום. יש לי מדפסת / סורק משולב (משרדי), של חברת גסטטנר, מסוג MP 161 SPF. המכשיר נמצא אוטומאטית על ידי ווינדוס 7, אבל כמדפסת. לא כסורק. התקשרתי לתמיכה, והם אמרו את הדבר הבא: "זה פעולה קלה שכל איש מחשבים יודע לעשות, אבל אנחנו גובים עליה כסף, אז כדאי לך להזמין איש מחשבים". האם מישהו יכול לעזור :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by ASEP_1,

יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.