עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Royz,

היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by do_k,

הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dvirf1,

נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by law89,

אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.

7. שלום לכולכם, בעוד כחודשיים-שלוש אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מבוסס קונרו, יאממי...) ואני מתלבט בין מארזים שונים שיהיו שימושיים, מאווררים וכמובן אם אפשר, נעימים למראה עיניים. התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח למארז וספק (לא 600 לכל פריט אלא לשניהם יחדיו) ואשמח מאוד אם תציעו לי שילוב של מארזים וספקים . המפרט המתוכנן (מתוכנן, ולא בטוח) הוא: Core 2 Duo E6300\ E6400 one 965 motherboard some DDRII 512*2 667MHZ Leadtek GF 7600GT\ GS Maxtor 160 GB תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by urich,

מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם רמקולים. אני קניתי לפני מספר שנים ALTEC LANSING דגם VS2121 הם 2.1 אחרי כשנה התחילו מלא בעיות-קודם כל כשמתקשרים אלי לפלאפון אז הם מתחילים לעשות רעש מתורף, אפילו עם מתקשרים לטלפון נייד ביתי הם בהתחלה עושים רעש קטן ואחרי זה מפסיקים. דבר נוסף-אני לפעמים שומע דרך הרמקולים שיחות של השכנים שלי כשהם מדברים בטלפון-משהו מוזר ברמות. זה פשוט משגע . אם אני שם את הסאב ליד הראוטר הוא מתחיל גם לעשות רעש. אז שמתי אותו על השולחן ליד-ועדיין לא יודע למה הוא מוציא כל הזמן רעש חלש כזה, אבל אני שומע את זה. הכבלים לא איכותיים בכלל, במיוחד זה שמתחבר לסאב-אם אני מזיז אותו טיפה הסאב כבר לא עובד או שאחד הרמקולים לא עובד. כפטור כיוון עוצמת הקול ברמקול לא עובד כמעט ובגל…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Skid,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 ?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by se7en,

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by itaysk,

סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by url,

מישהו יודע איך GPT בתור דיסקים לצרוב עליהם? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DarK_NaF,

לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by shaharazu,

שלום לכם, בשבוע הבא אני עובר להתגורר במעונות של האוניברסיטה בא אני לומד. המחשב לוקח חלק מרכזי בחיי ואני מוכרח לקחת את המחשב השולחני!!! שלי איתי למעונות. מיכיוון שאני יתגורר עם שותף נוסף ואין ביניינו הפרדת חדרים אני חושש שמה על ידיו או בעזרתו או בעקבות זה שהוא ישכח את הדלת פתוחה או אפילו בלי שום קשר אליו יגיע גנב ויגנוב לי את המחשב אני מחפש דרכים שבעזרתם אני אוכל לשמור על המחשב שלי. חשבתי לרכוש כלוב למחשב אך אינני מוצא ביד 2 כלוב למכירה. המחירים של כלוב חדש נעים (לפי מה שעד כה יצא לי לראות) בין 600-1000+ . פתחתי את הפוסט על מנת לראות מה דעתכם על הנושא, האם ישנן דרכים נוספות וזולות יותר שבעזרתם אני יוכל להגן על המחשב? או שמה אתם מכירים מישהו שמעוניין למכור כלוב למחשב. אני …

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zippobuyer1,

שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dino,

שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Crash5,

אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.