עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stav_r,

שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  2. כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by kobibo,

חשוב לי מאוד שיהיו אמינים שקטים ושיוכלו להחזיק AMD 3200 64bit וכרטיס GTO2 ( בקיצור מחשב חזק למשחקים ) 1. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 2. Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

מחפש מארז יפה! איכותי! בצורה כמו של פעם זוכרים? הם שוכבים{= עדיף שיבוא עם ספק אבל לא חובה.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..

6. חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  7. שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by lion03,

אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)

10. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moonjib,

צריך המלצה לסורק איכותי ו.....אני לא יודע איזה עוד פרטים לכתוב

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by parker,

לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by D-Max,

אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by esaly,

אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הספק הזה של SPHIRE. http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ameer_a7,

שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי. זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  24. הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.