ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת+עכבר אלחוטיים של חברת Win2TECH. ביצעתי את ההתקנה של הרכיבים בדיוק לפי האמור בדף ההוראות, אך הרסיבר קולט רק את המקלדת. האם אמור להיות כפתור להדלקת העכבר? אני לא מצאתי אחד כזה, למעט הכפתור שמשנה את ערוצי הקליטה של העכבר. מה גם שאין אור כלשהוא מתחתית העכבר. יש לי עכבר נוסף, וגם אותו ניסיתי לחבר (עם רסיבר נוסף לזה של Win2TECH), אך ללא הועיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3651 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות וממה שקראתי כאן ובפורום של ANANDTECH החלטתי לקנות את השילוב של מעבד VENICE 3200 + לוח MSI K8NGM2-FID עם ציפסט 6150 של NVIDEA יש לי 4 התלבטויות \ שאלות : 1. ספק כוח - האם 300W HEC יספיק עבור המחשב (יהיו מחוברים 2 צורבים+2 דיסקים SATA , מדפסת , עכבר ומקלדת PS2 ,בעתיד אולי התקנת כרטיס מסך X1300PRO וקצת אוברקלוק...) , או שלקחת 350W HEC . עוד משהו, הציעו לי בחנות ספק ג'נרי (ככה נראה לי..) 350W -> TRUE WATT , יש חיה כזאת ??? יש אפשרות לדעת אם באמת הספק הוא TRUE WATT , תוכנה שבודקת ?? 2. מאוורר למעבד - אפשר בבקשה המלצה למאוורר טוב לOC סביר של חברת GLACIALTEC או THERMALTAKE. או אם מישהו יכול להמליץ על חברה אחרת במחיר לא יקר עבור רמת OC נמוכה . 3. מאו…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו כן שידרוג הספק יבוצע לטובת שידרוג עתידי של כרטיס המסך. ושוב פעם נשאלת השאלה - האם יש צורך בשידרוג הספק, או שאפשר להשאיר את הספק של ה300W הסטנדרתי שיש ברשותי כרגע?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה מופיע במיפרטים המומלצים ורציתי לדעת אם הם טובים והאם הספק הוא ברמה טובה?(בערך כמו HEC)? תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-