ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול לגבי מדפסת HP כפי שאני חושב HP היא הכי טובה בתחום אז רציתי לקבל מידע על מדפסות מומלצות למשתמשים כבדים, לבית, האם HP J6413 עונה על הצרכים? אין בעיות? יש מדפסת יותר מומלצת ממנה? והאם היא מדפסת שקטה? זה בעיקר בשבילי כי אני רוצה לקנות מדפסת מאחר ויש לנו ישנה ואיטית אז רוצים לשדרג, והשאלות האלה מופנות גם בשם המשתמשים האחרים שבטח ירצו לקנות או לשדרג את מדפסות הבית שלהם. נא עזרתכם האדיבה.. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עריכה: טוב, עקרונית רציתי לקנות את ה-IONE כי היא משולבת עם טראקפד וזה היה יכול להיות אחלה ל-HTPC (לחסוך את השימוש בעכבר), אבל יקח זמן עד שיחדשו את המלאי אצל היבואן (ואני לא מעוניין לקנות מחנויות אחרות) אז זה פחות רלוונטי כרגע. מה שאני מחפש עכשיו זה שוב פעם מקלדת אלחוטית עם טווח גדול (4-5 מטר לפחות) ושיש לה תאורת מקשים (וחשוב שגם האותיות בעברית יוארו), לא חובה עם טראקפד או משהו, אני יכול להסתדר גם עם עכבר רגיל. תודה רבה. ההודעה המקורית: אני מעוניין רק במוצרים שיש בארץ, הקטע של האחריות חשוב לי שמדובר במקלדת\עכבר, זה דברים שנוטים להתקלקל לא מעט. עדיפות גבוהה (מאוד) למקלדת עם אותיות בעברית, אני עקרונית מסתדר יופי עם מקלדות סטנדרטיות בלי עברית, אבל מכוון שלציוד HTPC יש נטיה לה…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
העט הוא מתוצרת pegasus - החברה הישראלית שהמציאה את העט הראשון מסוגו. מדובר בסט של עט אלקטרוני (עם ראש של דיו רגיל ) ומקלט. את המקלט מחברים למחברת ואז ניתן ל"הקליט" כל דבר שרושמים אל המקלט, ואח"כ להעביר את זה למחשב via usb זה פתרון מצויין לסטודנטים כמוני, ולכן אני מארגן קנייה מרוכזת כדי לנסות ולהשיג מחיר טוב (מחיר לבודד לפי היבואן הרשמי הוא 499, אחריות לשנה) אני בונה רשימה של אנשים שמעוניינים כדי שאוכל לבוא ליבואן עם כמות בטוחה של אנשים. מי שמעוניין שישלח לי מייל ל oded1983@walla.com
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לגבי המשטח, חשוב שיהיה ארגונומי(יש לי טיפה כאבים במפרק כף היד). חשבתי על הMX518, ובפדים אני פחות מבין, הבנתי שהרייזר טובים בתחום הזה .. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם יש מקלדת עם מקשים שקטים כמו של נייד/מק זה יהיה מעולה אני שונא את המקלדות הענקיות שתופסות חצי שולחן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום, העכבר שלי יהיה Razer DeathAdder (יש מצב שזה יתחלף ל Logitech MX518). התקציב הוא עד 200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג. השימושים הם משחקים ועבודות משרדיות (החלוקה היא 50:50 אז שניהם חשובים באותה המידה). האיכות של הפד יותר חשובה לי מהביצועים. אלה הם הפדים שאני מתלבט בינהם: 1. Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10522&affid=1492 2. Razer eXactMat Mouse Pad http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814 3. Razer Goliathus Standard Mouse Pad Speed http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24819 4. Razer Mantis Professional Gaming Speed http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=RZ02060100&Cat2Cat1ID=23&Ca…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה הדבר הזה בדיוק עושה. אם יש מישהו שיודע אני אשמח לדעת גם....
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-