ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דבר ראשון לפני שאני רושם את המפרט, אני מבקש להגיב רק אם אני באמת צריך ספק, ולא סתם כדי לקנות משהו בומבסטי ולבזבז כסף.. עם כסף אני די בבעיה, ככה שכל הוצאה שלי צריכה להיבדק מספר פעמים.. המפרט: ספק נוכחי: ג'נרי 300W של Codegen אם אומר לכם משהו.. מעבד: P4B 2.4GHZ @ 3.06GHZ לוח-אם: Gigabyte P4E-667 Ultra 2 כרטיס מסך: MSI TI-4400 זכרונות: Samsung 256mb 333MHZ X2 הארד-דיסק: WD 40GB 7200RPM 2mb buffer ומתוכנן להקנות הארד דיסק נוסף בקרוב (80GB) כ.תקליטורים: Toshiba DVD, Samsung CDRW 24X מודינג ותוספות: 5 מאווררים 80 מ"מ מתוכם 3 לדים ו-1 SF2. קטודה אחת LCD בקרוב עוד כ-5 LEDS UB
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים כבל שמתחבר למחשב מהפלאפון nokia 3220 ואם כן איפה אני יכול לקנות?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה, אז חשבתי להשתמש בהארד דיסק הישן שלי במקום לקנות נייד ולעשות אותו בעצם הארד דיסק נייד.. אשמח אם תיתנו לי פרטים בנושא, קישורים מידע ומחירים..והאם יש לו חיבור USB ? ומה מהירות ההעברה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חברים אני מחפש מדפסת שתתן לי תמונה מושלמת באיכות 4K אם יש תנו כמה הצעות מעניינות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שניה לפני שקניתי מדפסת HP Officejet 6500 Wireless הגעתי להבנה שאני לא ממש צריך הדפסה בצבע ובהחלט מוכן להתפשר כל שחור-לבן כדי לחסוך כסף. האם יש מדפסות לייזר משולבות אלחוטיות ? חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כלשהי שסופרת?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמת רשת איכותית, עם לכידת וידאו טובה. עדיפות למצלמה עם מיקרופון מובנה. הייתי מעדיף לא להוציא יותר מ100$ אבל זה לא קו אדום. אם יש שם מציאות - אז משלוח מארה"ב אפשרי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-