ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
דרך תוכנה או משהו? כי אני אולי טס להונג קונק עוד חודש ויש שם מלא פלאפונים שיגיעו לארץ עוד מלא זמן שאני רוצה ליקנות אבל הבעיה היא שכל הפלאפונים שם באנגלית (אין לי בעיה עם אנגלית אבל פלאפון באנגלית מעצבן) אז יש איזו דרך להפוך את התפריט לעברית?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים. הגיע הזמן להחליף את המקלדת הוותיקה שלי. עד היום היה לי מקלדת של לוג'יטק עם מקש אנטר גדול. כשבאתי לחפש תחליף, שמתי לב שבכל מקלדת שאני מוצא, המקש התכווץ למחצית מגודלו ה"מקורי". למי שלא מבין על מה מדובר, הנה הסבר ויזואלי: המקש ה"ישן": http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2011/02/steelseries-6gv2-enter-key-600x337.jpg המקש שיש כיום במקלדות: http://xahlee.info/kbd/i2/Microsoft_digital_media_keyboard_3000_enter_key.jpg מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש מקלדות (רצוי חצי ארגונומיות) עם המקש ה"ישן"? תודה מראש. - - - תגובה אוחדה: - - - הנה מאמר שמסביר לגבי ההבדלים, אני מחפש מקלדת עם ה BIG ASS או SEMI BIG ASS: http://deskthority.net/wiki/Return_key
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היה לי עכבר g5 של לוג'יטק שהיה מצויין ונשבר (אם היה לי אפשרות הייתי קונה כזה שוב) אני מחפש עכבר עם אותם תכונות ליייזר חוטי ושיהיה אפשר לכוון את המשקל של העכבר המליצו לי על עכבר של לנובו https://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=46380&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הייתי ב ksp או אייבורי או אופיס דיפו הם לא מוכנים לפתוח את האריזה כדי לבדוק אם זה נוח זה כמו לקנות חתול בשק אי אפשר לדעת מה קונים לא רוצה לקנות עכבר שיום או יומיים אחרי יתברר כלא נוח האם…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Enermax CS-335TAB + P/S EG365AX בגלל ספק טוב 2. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W אבל אני פתוח להמלצות וחשוב מאוד שיהיה ספק סביר.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כמובן שכמו כולם ניצלתי את המבצע בבאג (1+1) וקניתי סיביריה. לאחר מסע שבו מצאתי את האוזניה המושלמת חשבתי וחשבתי איך לקנות סיביריה והחלטתי להזמין מאייבי. פתאום קפץ לי המבצע בבאג וקניתי משם סיביריה שחורות ללא USB (אני לא גיימר-לגיימנג יש לי פיראנה אבל זה כבר סיפור אחר) ואני מאוד נהנה מהם. הרמה שלהם שווה קניה ואת מחירה המלא בארץ! איך אפשר בלי תמונה אם אתם רוצים אני מוכן לשיפ פתק עם שם המתמש שלי ליד האוזניות שפתץחתי כבר (אם אתם לא מאמינים)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ול YOAV ויכוח תמידי על הספקים של SPIRE שמוכרים ב KSP במחירים סבירים.לפי מה שראיתי,הספקים אמורים לעשות את העבודה ושווים את הכסף. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצות על מדפסת משולבת איכותית, שראשי הדיו שלה מחזיקים מעמד וזולים. כמו כן אשמח אם היא תיהיה אלחוטית שתומכת בהדפסת מסמכים מהאייפד או האייפון. כמו כן אם מישהו מכיר את המדפסת hp inkjet 4625 ויכול לתת לי חוו"ד אודה. תודה מראש, שלומי.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מערכת htpc בבית עם מסך 32 שמחובר למחשב אז כמובן שעדיף למערכת כזאת ואפילו חובה מקלדת ועכבר אלחוטיים היה לי לפני כן סט של ex110 שנקנו באיזה 150 +- וסחבתי איתם איזה שנה .. עם הרבה סבל , ותקיעות ובעיות של קליטה אפילו ממרחק של מטר ובטריות שנזללו במהירות שיא לפני חודש קניתי עכבר mx1100 במקום העכבר של הסט הקודם וכבר יש שיפור משמעותי אין בעיות קליטה , יש עוד מלא כפטורים שעוזרים והבטריות מחזיקות יפה מאוד עכשיו אני עדיין תקוע עם המקלדת של הסט הקודם שאני רוצה להפטר גם ממנה למשהו יש המלצה למקלדת עד 300 שקל שתיהיה לה קליטה טובה מאוד והרבה כפטורים ונוחות .. עדיף מקלדת מדיה של לוג'יטק..???
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר: 1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים. 2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד). 3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר). 4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?) 5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים). מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 תודה@@
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-