עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zivler,

אני מיתלבט בין G5 לrazer DA... מה יותר ממולץ?? מה ההבדל בין חיישן לייזר לאינפרה אדום??? ואיזה מישטח אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, האם המקלדת הנוכחית יכולה לעבוד עם PC?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. מדפסת שחורה/לבנה, להדפסת מסמכים, אין צורך בצבע ושתהיה כמה שיותר זולה לא צריך משהו רציני, סך הכל שתעבוד במחיר מינימלי כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by orzilca,

אני לא יכול ללחוץ על Shift ועוד מקש ביחד רק השורה האמצעית במקלדת עובדת עם זה ASDFGHJKL:" כל שאר המקלדת לא חוץ מהאותיות TY}{BN?N רעיונות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.

12. אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. שלום לכולם! ישנם כמה דברים שאני מחפש לשידרוג סביבת העבודה שלי: הראשון: אני מחפש צורב DVD נייד שצריך רק חיבור USB למחשב. אני לא מבין במהירויות הצריבה השונות כך שאת כל הפרמטרים השונים אני מותן לכם לבחור.. יש לי מיני נייד (ASUS 1000HE ) ואין לו CD ולכן אני צריך CD-RW שיהיה ככונן ראשי שיהיה בשימוש יום יומי. חשובים לי כמה נ'ק. 1) לא יקר מ300 ש'ח (כמובן גמיש) 2) שיהיה רק עם חיבור USB 3) קטן וקל לנשיאה השני : לאחר ואני משתמש באופן קבוע בכל חיבורי הUSB שלי אני צריך מכשיר שיפצל לי את הUSB לכמה וכמה חיבורי USB נוספים. עדיפות ל6 חיבורים. אני ראיתי המון חיבורים שונים ומשונים שעולים גרושים ואני לא יודע אם באמת הם שווים את זה. אני צריך שהמפצל יהיה בעל שימוש יום יומי והכי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ScreameR,

קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by athi,

בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?

17. אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by slrr,

איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500. שאלה: במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי. אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה? במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים? עוד שאלה. המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס? או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי? תודה תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים