עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by גילST,

הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה

3. ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כלומר מבחינת איכות התמונה שתוצג על המסך במשחקים כלומר האם יש בעיה מבחינת המסך??? אני לא בונה על משחקים כבדים או חדשים פשוט קצת משחק כמו Rainbow 6 או משהו כזה... אני לא מבין בלפטופים או ב LCD או מסכים בכלל...

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by meirtz4,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  6. Started by aKusHniR,

היי! אני מעוניין לרכוש פקס שמכיל בתוכו את היכולת להדפיס ולסרוק. בתקציב של עד 600 שקל, יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מדובר על כמה ג'יגות, כך שמייל או D.O.K לא באים בחשבון.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,

9. האם יש דרך לדעת איזה HDMI יש לי? 1.6 או 2.0 דרך EVEREST או Speccy? יש לי כמה כבלים בבית שאחד מהם מחובר בין הממיר שיאומי של סלקום לטלויזיה 4K בסלון ולהאודיו יש הרבה פעמים עליות וירידות, בדקתי זה לא קשור לרמקולים, גם ברמקולים המובנים של הטלויזיה זה קורה. אז חשבתי שיש מצב שהבעיה היא בכבל ה HDMI, אם הוא לא 2.0 אז הוא לא תומך ב 4K בכל מקרה יש לי EVEREST ו Speccy. האם אני יכול לדעת אז סוג הוא?

10. אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם יש דרך להפוך עכבר ומקלדת אלחוטים שפועלים על אינפרא אדום שיעבדו על תדר רדיו? אם כן איך?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

13. אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  14. אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  17. הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  20. שמתי לב שההרדדיסק מחובר ל ide כחול האם יש לזה משמעות או שזה אותו כבל כמו האדום תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. האם יש הבדל בין כבל מאריך (זכר לנקבה) של USB 3.0 לבין כבל מאריך של USB במהירות ההעברה 2.0? בסך הכל מדובר בכבל בעל 4 גידים, אך האם יכול להיות שכבל USB 2.0 לא יעביר נתונים במהירות של USB 3.0??? אני מדגיש שמדובר בכבל מאריך בלבד, כמו למשל כבל מאריך בין מפצל USB 3.0 לבין המחשב, ולא הכבל הקצר שמחובר למפצל עצמו. תודה.

22. כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

דיונים חדשים בפורומים