עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by theking7,

לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by galh_5,

שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל ‏S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0‎ שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by OnlyOne,

היי, קיבלתי מחבר כ45 בולים למגה בעיר(המבצע הזה של הבולים...) אז יש לי אפשרות לקחת את אחד מהמוצרים הבאים ב50 ש''ח... האחד זה הגה ps2-AndGame 2 In 1 Turbo Racing Wheel http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1285&affid=1492 האפשרות השנייה זה מקלדת ועכבר אלחוטיים של teac. לא מצאתי את המוצר באינטרנט... מה דעתכם? היה לי את ההגה הזה(שנשבר) - http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=908090&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שדווקא נהנתי ממנו... המקלדת ועכבר שיש לי הם: מקלדת של cliker ועכבר ג'נרי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tal daniel,

יאללה אני הולך לחפור עכשיו!! טוב הינה השאלות שלי: 1)המקלדת שווה את המחיר? 2)האורות של המקלדת מספיק חזקים לחושך כדאי לראות טוב אותה? 3)אני צריך חוות דעת של GAMER שיש לו אותה ושיגיד איך היא, אם היא נוחה וכו'.. 4)היא לא תומכת בWIN7 נכון? כי אני מתכנן להתקין אותו בגלל המשחקים.. 5)יש מקלדות במחיר הזה שאתם יותר ממליצים עליהם? 6)היא מקלדת אמינה? היא לא תתקלקל לי תוך חודש חודשיים? ועוד משהו אני מתכנן לקנות מKSP אז אם אני הולך אליהם ומשלם להם הם מביאים לי אותה במקום? והם לא עושים הנחות החארות נכון? 7)חפרתי אה? תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eliil1,

אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

10. איך היא מבחינת נוחות למשחקים וכדומה? אשמח לחוות דעת... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  11. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. מצאתי אחד שמותאם ל G9 Corepad Skatez PRO for Logitech G9 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_175&products_id=25833 יש מצב להשיג משהו דומה בארץ ? אני חייב חדשים כי הזמנתי את ה SteelSeries SX Game pad ואני חייב שיעבוד חלק חלק איתו, יש אומנם שריטות קטנות על הרגליים של העכבר אבל הם לא ממש מפריעים, בכל מקרה בשביל מקסימום ביצועים ואריכות ימים עדיף לשים לעכבר רגליים חדשות.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by chap123,

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by Omer_2007,

מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  15. שלום, הזמנתי היום את המחשב שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות שכנע אותי במקום להחליף כמה חלקים, ונתן לי יום להתחרט לפני שהוא מזמין. החלק הראשון הוא המארז. 1) זה מה שאני בחרתי (וגם מה שלקחתי בסוף). ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1125 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת. ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=922 החלק השני הוא צורב. 1) זה מה שאני בחרתי. Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=844 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת (וגם מה שלקחתי בסוף). LG GH22NS40 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

מה עדיף ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..

18. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. אני לא כל כך מרוצה מהכיסא והשולחן שיש לי עכשיו, שאני יושב על המחשב יותר משעה מתחיל להיות לי כאב גב וגם הידיים נתפסות לי אז עכשיו אני צריך שולחן מחשב חדש וגם כנראה כיסא חדש. יש לכם אולי המלצות לשולחן וכיסא טובים שיהיו נוחים לעבודה ממושכת אני בדרך כלל נמצא על המחשב יותר מ-4 שעות אז צריך שזה יהיה באמת נוח ?(אורטופדי)

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by player_1,

היום ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט חדשה של חברת contact עם הדרייבר שקיבלתי בדיסק המצורף עם המצלמה אחריי שהתקנתי ובאתי להפעיל את המצלמה בעזרת התוכנה הופיעה לי הודעה : sory,you have no video capture hardwere יש לציין שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הפעלה היא ויסטה 64bit [attachment deleted by admin]

23. למעשה אני מחפש שניים כאלה, שיתחברו בחיבור USB סטנדרטי ללוח האם, ויתמכו בכמה שיותר פורמטים. * אחד בצבע שחור, יכול להיות 5.25" או 3.5". * אחד בצבע לבן/בז'/כסף, חייב להיות 3.5". מה חשוב מאוד: * אפשרות כתיבה (לא רק קריאה) * תמיכה ב-SDHC (לא רק SD רגיל) מה יהיה נחמד: * כניסת USB נוספת על קורא הכרטיסים עצמו מחיפוש ב-ZAP יש כמה דגמים, הבעיה היא שעל אף אחד מהם לא כתוב באופן מפורש שהוא תומך ב-SDHC, שזה חשוב לי מאוד (כרגע יש לי קורא כרטיסים כזה שלא תומך). תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by אבשה,

שלום, אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע מה המחירים אז אני מקווה שתכוונו אותי. אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב אפילו שיהיה יותר זול, אני אישית מעדיף את חברת לוגיטק והמליצו לי על ה- LOGITECH MOMO RACING. תודה. מחכה להצעות. נ.ב האם ה-LOGITECH MOMO RACING בא עם דוושות? ואני יקנה הגה רק אם יש לו דוושות, תודה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים