ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה עכברים למחשב הם שקטים? אני מעדיף עכבר עם רעש הקלקות חלש יותר או אפילו כמעט בלתי נשמע. בנוסף גם הלחיצה על העכבר לוג'יטק שלי היא כזאת "גסה". יש לי בערך עכבר כזה רק עם פינות פחות מעוגלות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378108 אפשר להשתמש בזה על מנת להראות לי מוצרים ספציפיים: http://www.zap.co.il/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני רוצא לקנות את מקלדת RAZER TARTARUS CHROM. רציתי לישאול אם למישהוא יש או מכיר האם זה כדאי ובאמת יותר נוח. אני מצרף קישור לאתר של KSP http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27799&txt_search=%F8%F9%E6%F7%F8&buy=&minprice=340&maxprice=0 השמח לתגובות תודה מראש . (-:
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין השניים. הראשון הוא מארז atx מידי מפואר כולל usb בחזית והשני הוא Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מה עדיף מבין השניים?? ???
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות של beats שנקרע להם הריפוד כבר בפעם הרביעית אני חושב עכשיו הבעיה היא שנגמרה לי האחריות עליהם אז רציתי לדעת האם זה מסובך להחליף את הריפוד לבד ומאיפה אבל להזמין ריפוד מקורי באינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מתלבט אם לקחת מקלדת ועכבר אלחוטיים כסט. חשבתי ללכת על MX3000: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11988 אבל אני לא בטוח שעכבר אל חוטי הוא כל כך טוב למשחקים (אני משחק אבל לא בכמויות) וגם שמעתי שיש דיליי קטן.. אפשרות שניה היא: ללכת על המקלדת הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1591&products_id=12116 ועל העכבר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=6928 ד"א עשיתי חיפוש על סט המקלדת והעכבר האל-חוטיים ולמרבה הפלא כלום לא מצאתי, תודה.
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי לכולם קיניתי מאוורר למארז pwm , ז״א שהכבל שלו הוא 4 פינים. קניתי מאוורר כזה בכוונה כי בלוח אם שלי יש חיבור 4 פינים למאוורר מארז ורציתי לנצל אותו. עד כאן הכל בסדר רק שהמאוורר הגיע עם כבל קצר מידי... ראיתי כבל מאריך למאוורר 3 פינים, זה לא בעיה למצוא, אבל למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג כבל מאריך של 4 פינים? תודה רבה שחר.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-