עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by rony77,

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא

3. Started by omrid14,

אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by Amital,

שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה

5. Started by Mydew,

היי לכולם. אני מעוניינת לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג, אולם כל העכברים שנראו לי חביבים עד כה היו בתקציב של 175-220 ש"ח שזה יותר מידי לטעמי. חשוב לי שהעכבר יהיה חוטי, נוח והשמחיר יהיה סביר יותר (לא יותר מ-100 ש"ח). נתקלתי בעכבר הזה של ג'יגבייט שנראה מתאים לצרכים שלי (USB, חברה מוכרת, נראה נוח ומחיר סביר בהחלט): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 האם מישהו התנסה בעכבר הזה? הוא נוח לשימוש? אשמח לשמוע דעות (חיוביות או שליליות) עליו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!

8. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום לכולם. בקרוב אקנה מקלדת ורציתי לדעת איזו מקלדת משתלמת יותר לפי המחיר ולפי הביצועים שלה.

10. היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  12. לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....

13. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  14. שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. Started by SOAD,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by ronoz,

שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by sapir5522,

איך המקלדת הזאת? היא ברמה של G15 ולייקוסה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by z94x2,

שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by MODI,

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

יש לי את המקלדת כבר שנה בערך, רציתי לדעת אם מישהו כאן ניסה לחרוט על הכפתורים אותיות עבריות, מישהו ניסה את זה? + אם תשימו לב כמעט כל המקלדות שיש בעברית, אז האותיות העבריות הן מעיין מדבקות כאלו מיוחדות עם ציפוי מיוחד ששומר עליהן מודבקות בצורה איכותית, איך אני עושה או משיג את זה? אז יש לי שתי שאלות לגבי איפה משיגים ואיך: מדבקות מיוחדות לזה (כמו מקלדת מתורגמת מקורית של רוב החברות) או חריטה (איפה עושים את זה והאם מישהו ניסה?)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  23. שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by EAD,

אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים