ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר ניסיון מר עם ה- Logitech M510 שנרכש לאחרונה (הוא פשוט לא נוח), אני שוקל לרכוש את העכבר הנ"ל. הוא עכבר Full-Size ונראה מתאים למשתמשים בעלי כפות ידיים גדולות שאוהבים להניח את כל כף היד על העכבר - ולכן אני מתעניין בו. אשמח לקבל חוות דעת עליו. כמו כן - האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת Logitech K800? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
העכבר יותר טוב - באותה רמה - מ RAT7 או עכבר אחר שמוביל כרגע ? אני לא יודע למה אני מרגיש חוסר דיוק עם ה RAT7, אני מרגיש כאילו אני צריך להילחם על X או לשנות את השם או כל דבר שדורש דיוק של ממש. יש לי את המשטח של SteelSeries SX שהוא הכי יקר והכי טוב בשוק לפחות גם בהרגשה שלו, ועד עכשיו זה עבד טוב. השאלה זה האם ה RAT7 מגמגם או ש"הרגליים" שלו כבר לא טובים או שלא מחליקים ויש תקיעות כשזזים לאט ימינה ושמאלה. וניסיתי להחליף עם ה SteelSeries Glides אבל עדיין זה לא ממש מדוייק וזה מעצבן לשחק עם העכבר במקום להנות מהמשחק. אני לא ממש מתכוון להשתמש באלחוטי וכנראה אני אשתמש בו עם הכבל, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרה בשביל להנות מהצורה של העכבר ומהכפתורים הנוספים והדיוק שאם אכן באמת יהיה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום, המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו. טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במה תבחרו HEC 300W HEC-300AR-TF ב168 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=1081 או TOPOWER ZU400W 400W ATX COMBO 20/24PIN 3Y ב155 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 והאם הTOPOWER יחזיק מערכת P-4 עתידית בסיסית אהההה כמעת שכחית להגיד שיש לי פ-3 866 עם כצאת OC שני הרדדיסק שני CD כ.מסך 5200 מאווררים 3 של 80 והספק הנוכחי עושה בעיות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4500 דגם G510g כתוב שצריך בשבילה דיו של HP INK 901 נגמר לי הדיו השחור +ציבעוני(תאכלס לא אכפת לי מהציבעוני אני מדפיס רק שחור לבן) המחירים בארץ הם דיו גבוהים... ראיתי באייבי שיש אפשרות לקנות רק מילוי קישור עולה 8 שקל ויש שם 30ML שזה המון! (בד"כ ראיתי שמוכרים ראש של 15ML בפי 4 מחי וחצי מהכמות) רק 8 שקל!!!! ראיתי את ה הבא שמראה שפשוט צריך מזרק (מאמין שאמצא בבית) ולפתוח את הדבקה ולהכניס בפנים(הראשי דיו שלי נראים ממש ככה)כנ"ל לגבי הציבעוני עולה 30 שקל גם שחור וגם ציבעוני...,בארץ זה פי 4-5 לפחות ולחצי מהכמות האם אני מפספס משהו וכולם פראיירים שהם קונים ראש חדש כל פעם? אולי לא כל ראש דיו ניתן למלא? האם יש חסרונות? אגב, לכמה דפים בממוצע אמור ל…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי את הרמקולים microlab solo 7c ורציתי לדעת מה המיקום הכי מומלץ בשבילם על מנת לקבל מהם את הסאונד הכי טוב + באסים עמוקים..זה המיקום שלהם כרגע אצלי: (מה דעתכם?) (קבצים מצורפים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
as every ADSL user in Israel, you all feel the major slowdown happening in the last few months. this is coused by cheap hardware Bezeq (=Nezeq) bought when starting the aDSL project. usally, the slowdown doesn't have anything to do with your ISP, but with the major load on Bezeq's servers. i've attached a trace, done at 2:15AM. the 1st "hop" is the nearest place to my modem, it's my ISP router, that writes down i'm connected, bla bla bla, and assign me with my own IP, usally, it would be XXX.XXX.YYY.??? when, X are always the same, and Y can be 2 options, and ? always change. as u see, it gives 50-70 ms ping, that is about the ping thats a ISDN connection gives. aD…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם ! אבקש להבין מדוע במפרטים בהם אני נתקל לא רושמים יותר מודם/פקס. ??? מדוע לא להוציא 50 ש"ח ולהנות מהפקס שיש במערכת ההפעלה לדוגמא XP . ובבקשה לא להגיד לי שכדאי לקנות מדפסת משולבת /פקס ,שלדעתי חבל להוציא הרבה כסף על זה בעיקר שאם חלק מתקלקל הלך כל הכסף.תקנו אותי אם אני טועה. 1.איך אנשים כיום שולחים פקס דרך המחשב ? או שהם קונים פקס בנפרד ? 2.הייתי היום בחנות והוא טען שיש אפשרות למודם חיצוני כמו ADSL שיכול לקבל פקס.מהחיפוש שערכתי בפורומים הבנתי שבשום פנים ואופן לא קיים כזה דבר ,האמנם המוכר צדק ? 3.האם קיימים מודמים משולבים בלוחות אם ? זהו סיימת, סליחה על אורך השאלה .אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה בעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3 *פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-