ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שאלה מוזרה יש לי מערכת שמוחזקת על ספק ג'נרי (יחסית איכותי - יחסית!) תמיד תהיתי האם הוא באמת עושה עבודה טובה. בכל מקרה, החלטתי לשאול פה... התמונה לקוחה מאוורסט. השאלה שלי איך זה אמור להיראות ועד כמה שלי שונה... מבחינת יציבות הספק יציב, גם בזמן פעולה אין שם שינוים של יותר מ+-0.1 (דבר שיש גם במנוחה, לרוב זה לא זז יותר מ0.05 בכלל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מדפסת עם חיבור LPT לחיבור USB באמצעות מתאם? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעבור למקלדת מכאנית ואלה הדרישות שלי: עדיפות הסוויצ'ים שלי היא כנראה חומים או אדומים. איפשהו באמצע עם נטייה לחומים אני חושב. לא פוסל גם את הכתומים של רייזר. 87 מקשים, לא מקלדת מלאה. עד 500-550 ש"ח כולל משלוח מחו"ל, אין לי אפשרות שמישהו יביא לי במזוודה. ושתהיה איכותית ואמינה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מצרף פה את מה שאני "מקבל" בסוף תהליך ההתקנה.. ניסיתי כמה פעמים, אפילו הורדתי דרייברים של וינדוס 8 32BIT או וינדוס 7 ליתר ביטחון...נאדה. (יש לי 8.1pro) כל פעם אני מגיע לתמונה אותה צירפתי. מדובר במדפסת חדשה אותה קיבלתי היום (הקודמת היתה תקולה והמסך שלה לא עבד, אז היום אספתי חדשה אחרי חווית שירות מחרידה של HP - אבל זה לסיפור אחר). אני פשוט לא מצליח להבין איפה הבעיה, הכבל תקין, המדפסת על פניו תקינה. כרגע אני באמצע תהליך ההתקנה, אבל כנראה שעל מחשב אחר עם וינדוס 7 זה עובד. רעיונות?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב ויש לי ממיר (HOT או YES לא משנה). מה אני צריך בכדי לחבר את הממיר למחשב בכדי שתהיה לי אפשרות להקלטה של תוכניות _ (ואני בכוונה לא מדבר על הממירים שמקליטים). אני רוצה שהתוכן ישב לי במחשב. מישהו יכול לעזור או להמליץ? יש תקציב של 300-400ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E * הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב *ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מצי…
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT Internet 350 Keyboard Black עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מכיוון שהלך ההרד-דיסק והייתי צריך לשחזר את הכל, נתקעתי ללא הדרייבר המתאים. מה שיש לי זה CORDLESS MOUSEMAN OPTICAL+CORDLESS KEYBOARD של לוג'יטק. קניתי את זה לפני 3.5 שנים ואני לא מצליח למצוא דרייברים לגרסא הנ"ל באתר הרישמי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-