ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי. אין לי בכלל ניסיון במקלדות מכניות.. וזאת נראית לי אופציה במחיר נורמלי להתחלה. Corsair Strafe MX Silent לתכנות (כלומר, לא Gaming). ועבודה ב-Open Space (לכן שקטה). אני לא צריך כפתורים יעודיים למוזיקה וכד'. אני גם ממש לא צריך את כל האורות האלה. יש עוד מקדלות בטווח המחיר הזה, באיכות הזאת, שמתאימה לדרישות שלי? יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם המקלדת הזאת / יכול להמליץ על מקלדת שקטה לתכנות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני יודע שאם זה היה usb unifying זה היה אפשרי. אם אפשרי גם ב usb הרגיל או שאני חייב להשתמש במקורי שלו? אם במידה ואני חייב להשתמש במקורי ואיבדתי אותו, האם אני אצטרך לזרוק את העכבר או שיש אופציות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אלה 510? או שאפשר כרטיס רגיל..?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מיתכוון לזה שמוציא אוויר.
-
- 19 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי איזה מקלדת ומעל החצים יש כפתורים של POWER\SLEEP מצאתי תמונה שלה זה קצת מפריע לי, אפשר לבטל אותם?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ... אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי .. תודה רבה לעוזרים. השאלה בכותרת !
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מצלמה א מראה צד ימין של החדר מצלמה ב' צד שמאל. ואני מקבל תמונה אחת של כל החדר בצורה רחבה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט והוא לא ממש מודייק וזז לא טוב נצתקע לפעמים וכו'.. האם אני יכול לייל את פעילותו ע"י החלפה ללד חזק יותר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחברות מוכרות ועדיף שיהיה כמה שיותר אלגנטי + שחור
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום מקווה שאני רושם בפורום הנכון אני מתכנן לבנות מחשב לא במארז סטנדרטי ככה שיצא שכניראה כרטיס המסך וכרטיס הרשת שמוברגים למארז לא יוכלו לשבת פיזית על הלוח האם ואצטרך להשתמש בכבלים מהסוג הזה כדי לחבר אותם ללוח אם. השאלה היא אם אני מאבד מהביצועים של הכרטיסים אם אני משתמש בכבלים כאלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-