ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן (לא משולבת) עם דופלקס אוטומטי. רצוי מאוד שהיא תהיה גם חסכונית (עלות נמוכה להדפסת עמוד) וחשוב שתהיה אמינה. מהירות ההדפסה פחות קריטית. התקציב הוא עד 700 ש"ח (גמיש). בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/- יש הצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי כבר שאין חיה כזו אלא אם כן חורטים עליה כמו ה X6 שמגיעה חרוטה מראש. השאלה אם כדאי לי לחרוט על מקלדת? כאילו זה נראה טוב? אחרי החריטה אין שום מילוי שקוף שיגן עליה, יש בכך סיכון שהחריטה תתמלא ותסתם בלכלוך שיפריע לאור לחדור דרכה? עוד שאלה, אני יודע שיש הרבה משתמשי DA שהתלוננו על חום מהלדים של הבק-לייט, יש תופעה דומה לכך במקלדות גיימינג בה המקלדת מתחממת ולא נוח לעבוד איתה? אם אני מגיע למסקנה שאני קונה מקלדת גיימינג, יש מקלדות שהחריטה עליהן נראית טוב יותר מעל אחרות?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שלט משחק למחשב מדיה סנטר שמחובר לפלסמה 42 - בעיקר כדי לשחק בפיפא ופרו ועדיין מתלבט האם לקנות משהו חוטי או ללכת על אלחוטי. ידוע לי שאם אני אחליט ללכת על חוטי אני אצטרך גיים פד שאורך הכבל שלו ארוך, השאלה אם קיים. לגבי אלחוטי - עד כמה הם טובים מבחינת קליטה והכל? לא בא לי לקנות אחד שהאות שלו תיהיה חלשה וחווית המשחק תהרס. יש המלצות, דעות ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למישהו יצא במקרה לברר מול היבואן אם יש כוונה לייצר גרסה עם עברית?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שניה לפני שקניתי מדפסת HP Officejet 6500 Wireless הגעתי להבנה שאני לא ממש צריך הדפסה בצבע ובהחלט מוכן להתפשר כל שחור-לבן כדי לחסוך כסף. האם יש מדפסות לייזר משולבות אלחוטיות ? חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת, חשוב לי שאפשר יהיה לשלוח ולקבל פקסים, שאפשר יהיה לסרוק תמונות למחשב וכמובן חסכון בהדפסת דפים. קראתי פוסטים אחרים וראיתי את ה HP 6500, אני לא צריך ווייפי, יש לי JET DIRECT של HP שמתחבר לי לHUB למרות שאם יש למדפסת כרטיס רשת (לא אלחוטי) זה יכול להיות מגניב אני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה; לפי אתר זאפ שקלתי לקנות את ה HP OfficeJet J6413 אבל בתגובות קראתי שיש לה בעיות עם דרייברים ואין לי כוח להתעסק עם זה. מה אתם אומרים? יש דגם באותו טווח מחירים שיתן תפוקה טובה יותר לכסף?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמת אינטרנט שאני חושב של supratec, המצלמה די ישנה וכל כיתוב עליה כבר נמחק, אז אחרי שעות של חיפוש תמונות שדומות לה נתקלתי בזה : http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1041 רק שאצלי היא שחורה ובמקום חצובה יש גומי שמאפשר לתלות אותה על מסך. אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לדריוור או לאתר החברה או משהו, כי כשאני חיפשתי זה כאילו המצלמה נפלה מהשמיים ואין זכר אליה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי, אבקש עזרתכם בהתקנת התקן לחיבור מדפסת של XEROX PHASER 3121-אבד לי הדיסק ובאתר החברה לא רשום הדגם הנ"ל יש לי דחוף להדפיס ...עזרה בבקשב
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חשבתי על רכישת מדפסת משולבת HP 4580. אני מדפיס מעט יחסית בעיקר בשחור לבן אבל עדיין לא הייתי רוצה לוותר על הדפסת צבע. מצד שני אני רואה שבתוספת של 150 שקלים אפשר לקבל את ה 6500 שהיא משוכללת יותר ונראית מעט מסיבית יותר,כוללת כרטיס רשת ובעיקר חסכונית יותר בדיו. מה שמרתיע אותי זה 3 ראשי הצבע להדפסה שנועדו לכאורה לחסוך בעלות הדיו. האם זה אומר שראש ההדפסה נפרד מהמחסנית ? הייתי כבר בסרט הזה עם מדפסת אפסון וזה גרם לאיכות הדפסת הולכת ויורדת כל הזמן עד שזרקתי אותה מה שלא קורה כאשר ראש ההדפסה יחד עם המחסנית מה שאולי בזבזני יותר אבל מקבלים מדפסת כמעט חדשה בכל החלפת ראש. ואני מדגיש שאני מדפיס מעט בצבע. האם החשש מוצדק שלי מוצדק? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-