ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 8 יציאות USB וזה מספיק לי לחלוטין. אך מכמה סיבות הייתי רוצה לרכז את כולם ל HUB אחד גם בגלל הנוחות שבדבר. הבנתי שהחסרון של HUB הוא השיתוף של המתח החשמלי של יציאה אחת למספר יציאות את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י HUB מוגבר. האם ישנם בעיות נוספות שאינני מודע אליהם? האם זה פוגע במהירות של ההתקנים (אני משתמש ב DOK, GPS, מסך מגע, גויסטיק ועוד) ה HUB שמצאתי לי ב EBAY הוא בעל 7 פורטים ומוגבר חשמלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתעניין בסט אלחוטי זול ואיכותי (עד 200 ש"ח) וחייב שיהיה 2.4GHZ אשר עובד הרבה יותר טוב מהדור הישן 27MHZ כרגע יש לי עכבר לוג'יטק אלחוטי ישן שלא מתפקד משהו, ומקלדת חוטית רגילה הסטים המועמדים אחרי בדיקה ברשת הם: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KJ409249A http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZkm7500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726359 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDTEAC2.4MHZCOMBO מישהו מכיר/ראה/ניסה את אחד מהם? או ביקורות בעניין? הייתי מעדיף כמובן בכמה שפחות כסף והכי איכותי (הסטים הפשוטים של לוג'יטק ומייקרוסופט לא 2.4 ג'יגהרץ ולא באים בחשבון)
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם אין בעיה של תקציב
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, התחלתי ללמוד משפטים, יש המון לקרוא, ממש לא נוח לקרוא במחשב אז מדפיסים. הדפסות מסיביות אני עושה בקמפוס, במכוני ההדפסה, אבל צריך מדפסת משולבת בסיסית גם לבית. על מה אתם ממליצים שיהיה זול לקנות, זול להחזיק ואמין מאוד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את המדפסת שלי, היה לי Lexmark X1100 שכבר מאוד ישנה, וקניתי בחמישי HP J6413, שאני מאוד מאוכזב ממנה והולך להחזיר אותה (בעיקר בגלל שאין תמיכה בכלל של HP לWIN 7). אז אני צריך בבקשה המלצה למדפסת משולבת עד +-700 שקל. חשוב לי כמובן שהדיו יהיה זול (כמו לכולם), שתהיה WIRELESS ושתהיה כמובן עם סורק ופקס. זו מדפסת לשימוש ביתי ככה שנראה לי שהזרקת דיו זה בסדר, יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שיקרא את כל סוגי הדיסקים ,ובעיקר תומך באופן מצוין בכניסה USB ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש מדפסת ללימודים באוניברסיטה. הדבר החשוב לי ביותר זה שהיא תיהיה כמה שיותר קטנה. בנוסף, אני לא רוצה משהו זבל, חשוב לי שתדפיס בצורה טובה (אם אפשר גם תמונות), ועדיף שהדיו יהיה כמה שיותר זול (אם זה משנה בין החברות). ראיתי שלושה מדפסות קטנות: epson c110 canon ip1900 hp d1560 מה הכי מומלץ מבחינת איכות הדפסה? איזו מדפסת הכי קטנה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-