עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. שלום . אפשר לקבל חוות דעת/ביקורת/המלצה על המדפסת הנ"ל? ראיתי שיש לה מיכלי דיו נפרדים. זה יוצא בסופו של דבר יותר זול? היא חסכונית בדיו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by astralon,

היי אני צריך 4 שפות במקלדת שלי במחשב הנייד: -עברית -אנגלית -יוונית -לטינית העניין הוא שאין מספיק מקום על כל מקש ומקש לשים עליו 4 אותיות..... בנוסף הייתי מעדיף לא לחרוט על המקלדת עצמה (שוב, מחשב נייד..) חשבתי לקנות את כיסוי הסיליקון הזה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-Edge-E31-E320-E325-E420-E420s-Keyboard-Skin-Cover-Protector-/230689986815?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230676324909%26ps%3D63%26clkid%3D3865184686894981781#ht_4335wt_1035 על מקלדת הסיליקון הזו כבר יש אנגלית ופשוט להוסיף לסיליקון עברית ויוונית וסיליקון נוסף (שני) שעליו להוסיף עברית ולטינית השאלה שלי אם אפשר לחרוט על מקלדות מסוג זה? פניתי כבר …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.sweex.com/content.asp?pcID=83 תראו שם את הספק 450 וואט אני קונה אותו ב-300 ש"ח המתחים שלו: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 אולי לקחת את ה-650 וואט במקום זה בגללה המתחים האלה: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 רק מה אני מפחד כי הספק של ה-450 וואט בא אם שני מאוררים והספק של ה-650 וואט בא אם מאורר פנימי (בלואר) וזה לפי דעתי שיטה דפוקה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה

7. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה

8. אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200). הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה . במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by daniel_geva,

שבת שלום לכולם. אני מתלבט בין שני מארזים ואני זקוק לעזרה שלכם. המארזים הם: Foxconn DIABOLIC GAMING CASE 400W PSU FSP WITH LIGHTS - BLUE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=2277 רציתי לדעת על המארז הזה פרטים אם מישהו יודע, איך הוא? כמה מאוורים מגיעים איתו? איך הספק שלו? ואיך הוא בכללי? או A-top X-Blade Gaming Case Silver - 500W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2648 איזה מארז מבין שניהם עדיף? ולמה? אל תתנו לי אלטרנטיבות אחרות למארזים כי אני די סגור אל אחד משניהם. תודה מראש, דניאל

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  10. היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. במשך השנתיים האחרונות הדפסתי הררי דפים בעזרת מדפסת ה-Canon i320 שלי, תוך שימוש בראשי דיו חלופיים (במחיר של כ-15 ש"ח ליחידה). הייתי שמח וטוב לבב, עד שהשבוע המדפסת החלה להראות סימני גסיסה מתקדמים ולבסוף שבקה סופית. עלות התיקון מצדיקה רכישת מדפסת חדשה. לכן, אשמח מאוד לקבל את המלצתכם למדפסת בהתאם למאפיינים הבאים: * מדפסת דיו צבעונית * מחיר עד 600 ש"ח * אין צורך במכשיר משולב/יכולת הדפסה על CD/הדפסת תמונות באיכות מדהימה/כל "אקסטרה" אחרת. אני זקוק למדפסת פשוטה, שתשמש בעיקר להדפסת טקסט ומצגות. * חשוב ביותר: דיו חלופי זול (אני מדפיס, כאמור, כמויות גדולות). אודה על תשובתכם המהירה, כי אינני יודע כיצד אסתדר בלי מדפסת עוד זמן רב

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by VegansXe,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by ofir,

עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  17. שלום, אני מחפש ספק כח שקט לחלוטין למחשב סלון שלי. מישהו מכיר את הספקים של Coolmax? המחירים שלהם סבבה ביחס לאחרים, למרות שיש רק שנה אחת של אחריות. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים, אחד של 350W ואחד של 480W. הם מוציאים זרם של 15A ו-18A ל-12V, בהתאמה. האם הספק הקטן יותר יספיק? מפרט של המערכת: מעבד sempron 2600 socket a, עם גוף קירור ומאוור של arctic cooling. זיכרון 256mb שני הרדיסקים ide כרטיס מסך 9250, ללא מאוורר אני מניח שאני ארצה (או אצטרך...) להוסיף מאוורר מארז קטן בשביל לשמור על הטמפ'. ההפרש במחיר לא גדול (110 ש"ח), אבל חבל לי לקנות ספק "חזק מדי" שרק יחמם יותר את המערכת, אם אני לא זקוק לו. תודה, עוגי.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Googleness,

למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קניתי מקלדת ועכבר K270 של לוגיטק איך ניתן לשפר את הקליטה ? להחליף מתאם USB ? או לקנות סט טוב יותר ? רוצה גם מקלדת מוארת אם ניתן ? אבל הכי חשוב קליטה טובה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by בקהאם,

תצביעו... מעניין אותי לדעת אם לרוב יש או שאין UPS

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by The-Fox,

במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  22. מדובר במדפסת Canon PIXMA iP1000 עם FINE.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by אורתוגונלי,

אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by Fyuz,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.