ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלט והוא עבד בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלט) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מרארש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן. הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל. חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף. אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה. ב EBAY לא מצאתי . חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה. בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל. אשמח לשמוע רעיונות. צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי במסגרת המבצע של באג את הסט של לוג'יטק MX5500 וקניתי בנוסף פאד לעכבר משם(המוכר טען שהוא מתאים לעכבר לייזר, אבל על הקופסא רשום לעכבר אופטי ורגיל... ) זה הפאד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143&perur=2&t=9&c=201 עכשיו הפאד הוא מחוספס, רציתי לדעת אם זה מתאים לעכבר הנ"ל...? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נתקלתי בסט הבא, במחיר של יותר מחצי ממחיר בחנויות אחרות, מישהו יודע מה הקאץ פה? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=Keyboards_And_Mice&AuctionId=7731677 ניסיתי לחפש בגוגל על החברה, וראיתי הודעה שמישהו פירסם שקיבל ממנה מוצר מחודש, מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-