עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by yairmal,

במידה ואני רוצה לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים, ללא קופסת מיתוג (KVM) איך עושים זאת? כמובן שחייב להיות מיתוג כלשהוא איך ניתן? אשמח אם מישהו יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

9. Started by ilanb0,

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. Started by yossi00,

שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. 1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by lolcatnoname,

למישהו יש ניסיון עם המקלדת הבאה : http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=686936 (גם בגירסה הלא אלחוטית שלה). אני מנסה למצוא אותה למכירה, אבל לא כסט שבא עם עכבר, כי כבר יש לי עכבר מוצלח. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה כמוצר בודד ?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  14. אתמול שיחקתי בשלט והוא עבד בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלט) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מרארש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Rin,

כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה

16. Started by dudidu08,

יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  17. לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.

20. Started by אישי555,

שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.